FETÖ'deki para kavgası, ortalığı karıştırdı

FETÖ’cü teröristler Cevdet Türkyolu ile Osman Şimşek, örgüt karargahında para kavgasına tutuştu.

GÜNDEM 18.03.2021, 13:14 18.03.2021, 17:22
FETÖ'deki para kavgası, ortalığı karıştırdı

Terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen’in 1974’ten beri özel sekreterliğini yapan Cevdet Türkyolu ve FETÖ’nün sosyal medya yöneticisi, "molla" lakaplı Osman Şimşek arasında kavga çıktı. Cevdet Türkyolu tarafından yazılan ve örgüt parasıyla servet biriktirdiği iddiasını konu edinen mektup Gülen’e okununca ortalık karıştı. Olay, Zaman Gazetesi eski muhabiri Ahmet Dönmez tarafından ifşa edildi. Ardından olay, söz konusu tartışmayı ifşa ettiği için Dönmez’i eleştiren Ekrem Dumanlı ile Dönmez arasında da sözlü tartışmaya evrildi.

Ahmet Dönmez’i fitne çıkarmakla suçlayan Ekrem Dumanlı, Ahmet Dönmez’in Cevdet Türkyolu ile örgütün gizli kasası olarak bilinen Mustafa Özcan’ın tarafını tuttuğunu açıkladı.

“Bu yaptığın gazetecilik değil”

Ekrem Dumanlı’nın iddialarına, hazırladığı videoyla cevap veren Dönmez, Dumanlı’nın ithamlarını çürütmeye çalıştı. Kendisine “Bu yaptığın işin gazetecilikle alakası yok” sözlerini kullanan Erkem Dumanlı’ya, Zaman Gazetesi yöneticiliği döneminde yaptığı usulsüzlükleri hatırlattı.

Ekrem Dumanlı ve Ahmet Dönmez arasındaki atışmaya karşı sessiz kalmayan örgüt tabanı da, ikiliye yorumlarda bulunurken Dönmez’in destekçilerinin daha fazla olduğu görüldü.

Mustafa Özcan ve Cevdet Türkyolu da açıklama yaptı

Örgütün kendi içindeki yolsuzluklarının ifşa edilmesi üzerine Mustafa Özcan ile Cevdet Türkyolu bir açıklama yayınladı. Mustafa Özcan, yolsuzluk iddialarını Twitter hesabından avukatı aracılığıyla yazdığı 4 sayfalık mektupla reddederken, Cevdet Türkyolu da 3 sayfalık bir savunma yazısıyla iddialara yanıt verdi. Türkyolu, bir tartışmanın olduğunu fakat kavgaya dönüşmediğini belirtti.

Yorumlar (0)