Fahrettin Altun’dan “Lütfi Elvan” açıklaması 

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Bakan Lütfi Elvan’ın istifa ettiği yönünde kamuoyunda çıkan iddialar hakkında açıklamalarda bulundu. Altun, “Bakanımız görevinin başındadır.” ifadelerini kullandı. 

GÜNDEM 05.11.2021, 12:46 06.11.2021, 09:38
Fahrettin Altun’dan “Lütfi Elvan” açıklaması 

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan hakkında istifa ettiği yönündeki iddialar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Sabah saatlerinden bu yana kamuoyunun gündeminde olan konu hakkında İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan açıklama geldi. 



“Bakanımız görevinin başındadır” 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Fahrettin Altun, “Hazine ve Maliye Bakanımız @lutfielvan görevinin başındadır. Aşağıdaki sözde haber yalandır.” ifadelerini kullandı. 

İnsanların, hangi gerekçeyle olursa olsun mesnetsiz haberle sahte gündem yaratmasının kötülük olduğunu belirten Fahrettin Altun, sözde habere konu edilen kişilerden özür dilenmesi gerektiğini kaydetti. 



Lütfi Elvan sessizliğini bozmadı 

İlgili haberin linkini alıntılayarak paylaşım yapan Fahrettin Altun, sosyal medyanın gündeminin kısa sürede değişmesine vesile oldu. Bu açıklama sonrasında Lütfi Elvan tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Yorumlar (0)