Erzincan’da kadın öğretmen, erkek kardeşi tarafından öldürüldü 

Gaziantep’te görevli olan 34 yaşındaki öğretmen Ayşegül T., Erzincan’daki baba ocağına gelerek psikolojik rahatsızlığı bulunan 28 yaşındaki kardeşi Ali Nazım T.’yi tedavi olmaya ikna etmeye çalıştığı sırada bıçaklanarak öldürüldü. Öğretmenin cenazesi otopsi için morga kaldırılırken psikolojik rahatsızlığı bulunan erkek kardeşi de gözaltına alındı. 

GÜNDEM 27.12.2021, 07:53
Erzincan’da kadın öğretmen, erkek kardeşi tarafından öldürüldü 

Gaziantep’in Nizip ilçesinde görevli olan 34 yaşındaki öğretmen Ayşegül T., Erzincan’ın Yenimahalle bölgesindeki baba evine ziyarete geldi. Psikolojik rahatsızlığı bulunduğu belirtilen 28 yaşındaki Ali Nazım T.’yi tedavi olmaya ikna etmeye çalışan öğretmen ablası Ayşegül T., erkek kardeşinin bıçaklı saldırısına maruz kaldı. 



Öğretmen, otopsi için morga kaldırıldı 

Komşuların durumu 112 Acil’e bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk kontrolde, öğretmen Ayşegül T.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi. Öğretmenin cenazesi otopsi için Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken psikolojik rahatsızlığı bulunan Nazım Ali T. de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Yorumlar (0)