Erdoğan: Salgın hastaneleri sağlık turizmini canlandırmak için de kullanılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gayrettepe-Kâğıthane-İstanbul Havalimanı Metro Projesi Tüneli İlk Işık Töreni'nde yaptığı açıklamada, "Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'deki hastaneler bayram sonuna kadar açılacak. Salgın hastanelerini sağlık turizmini canlandırmak için de kullanacağız." ifadelerini kullandı. 

GÜNDEM 10.05.2020, 16:50 10.05.2020, 16:55
Erdoğan: Salgın hastaneleri sağlık turizmini canlandırmak için de kullanılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gayrettepe-Kâğıthane-İstanbul Havalimanı Metro Projesi Tüneli İlk Işık Töreni'ne video konferans yöntemiyle katıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'de yapımı devam eden salgın hastanelerinin, sağlık turizmi için de kullanılacağını bildirdi. 

Erdoğan'ın açıklamalarından önemli satır başları şöyle:

"(Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'deki hastaneler) Bu iki hastanemiz bayram sonuna kadar açılacak. Salgın hastanelerini sağlık turizmini canlandırmak için de kullanacağız."

"Sağlık turizmine yönelik yurt dışından gelenler buraya uçaklarla, ambulans uçaklarla gelecekler ve buralarda tedavilerinden sonra uğurlayacağız. Bu bizim için yeni bir açılımdır. Bu yeni açılımla beraber Türkiye bu noktada sağlık üssü olma görevini yapacaktır.'' 

Yorumlar (0)