Erdoğan: Fedakârlık yapmazsak ağır kayıplar yaşarız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına ilişkin yaptığı açıklamada, "Hayatı bu derece sınırlandırmanın ülkemize nasıl bir maliyeti olduğunun farkındayız. Fedakârlık yapmazsak çok daha ağır kayıplar yaşayacağımızı da biliyoruz." ifadelerini kullandı. 

GÜNDEM 28.04.2020, 14:57 28.04.2020, 15:15
Erdoğan: Fedakârlık yapmazsak ağır kayıplar yaşarız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti MYK toplantısında yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayatı sınırlandırmanın Türkiye'ye maliyeti olduğunu ancak fedakârlık yapılmazsa çok daha ağır kayıplar yaşanabileceğini söyledi. 

Erdoğan'ın açıklamaları şu şekidle:

"Hastalıktan yakamızı kurtarabilmek için tedbirleri tavizsiz bir şekilde uygulamaya devam etmemiz gerekiyor. 65 yaş üstü ve 20 yaş altı gençlerin haftalardır evden çıkamadıklarını biliyoruz."

"Hayatı bu derece sınırlandırmanın ülkemize nasıl bir maliyeti olduğunun farkındayız. Fedakârlık yapmazsak çok daha ağır kayıplar yaşayacağımızı da biliyoruz. Bir müddet daha dişimizi sıkacağız."

"Salgın tedbirlerini belirlediğimiz takvime göre aşamalı olarak kaldırdıkça halkımızın ve devletimizin kasası yeniden dolmaya başlayacaktır. Önümüzdeki dönemde en büyük gücümüz olan milletimizin gönlündeki mümtaz yerimizi güçlendirmek için çalışmalarımız devam edecek."
 

Yorumlar (0)