Erbakan’ın ailesi koronavirüse yakalandı, ama hala aşıya karşı

Yeniden Refah Partisi genel başkanı Fatih Erbakan aşıya karşı olduğunu söylemesinin ardından eşi ve çocukları koronavirüse yakalandı, kendisi de karantinaya girdi. Buna rağmen koronavirüsle ilgili fikirlerinin hala aynı olduğunu belirten Erbakan, aşı yaptırmayı düşünmediklerini tekrarladı.

GÜNDEM 04.11.2021, 13:31 06.11.2021, 09:37
Erbakan’ın ailesi koronavirüse yakalandı, ama hala aşıya karşı

Eşi ve çocuklarının koronavirüse yakalanması nedeniyle ailesinin sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Fatih Erbakan, virüsü eve çocuklarının okuldan alarak getirdiğini söyledi. Karantinaya giren Erbakan ailesi adına konuşan Fatih Erbakan, sürekli aşı karşıtı söylemleriyle basında yer almıştı. Erbakan, koronavirüs süreciyle ilgili olarak fikirlerinin hala aynı olduğunu vurguladı.

“Mücadele yöntemlerini yanlış buluyoruz”

Ailesi ve kendisinin sağlık durumuyla alakalı herhangi bir sorun yaşamadığını ifade eden Erbakan, “Önemli bir konu da bazı mihrakların ‘Bakın koronavirüs süreciyle ilgili konuşuyordunuz sizi de etkiledi sonunda’ şeklindeki açıklamalarıdır. İyi de biz, hiçbir zaman koronavirüs yoktur demedik ki….Tam tersine laboratuvarda üretilmiş bir hibrit virüs olduğunu söyledik. Bu sözlerimiz kayıtlarda da var. Biz de tam tersine bir açıklama yaparak, biz böyle bir virüsün olduğunu ancak mücadele yöntemlerini yanlış ve bilimsel olmadığı şeklinde fikir beyan ettik. Hala da aynı şeyi söylüyoruz” dedi.

“Ne dediysek o”

Aşılama sürecinin kontrolsüz olduğunu söyleyen Erbakan, “Siz toplumun yüzde 70’lik bir kısmını alelacele aşılamasaydınız, birçok bilim adamının da söylediği gibi doğal şekilde toplum bağışıklığı kazanacak ve virüs de sürekli mutasyona uğrayıp yeni varyantlar halinde var olamayacaktı. Salgın da şu ana kadar bitmiş ve eşim Beyza Hanım da dahil olmak üzere yüzbinlerce kişi de virüse yakalanmamış olacaktı. Bugüne kadar ne dediysek yine aynısını söylüyoruz. Söylediğimiz her şeyin sonuna kadar arkasındayız” şeklinde düşüncelerini ifade etti 

“Ruhsatsız sıvıları enjekte ettirmediğimiz için şükrediyoruz”

Erbakan, açıklamasında "Ben ve eşim soğuk havalarda üst solunum yolu enfeksiyonu hastalıkları ile aynı belirtileri gösteren bir hastalık için, görme kaybı ve kalp krizi gibi yan etkileri olan, faz aşamaları henüz bitmemiş, ruhsatsız birtakım sıvıları kendimize enjekte ettirmediğimiz için şükrediyoruz. Şu ana kadar aşı olmadık, asla da düşünmüyoruz. İçinde kurşun, grafen oksit ve çeşitli parazitler bulunan ve insan için zararlı olan ve virüse karşı hiçbir koruma sağlamayan bu tip sıvıların zorla enjekte edilmeye çalışılması hukuka, bilime, hasta ve insan haklarına tamamen aykırıdır” sözlerini kullandı. 

“Aşı baskısı zulümdür”

Ayrıca son olarak; “Bu uygulama yüzünden aşı olmak istememesine rağmen aşı olan milyonlarca kişi ve aşılanmadığı içinde ikinci sınıf insan muamelesi gören bir kesim büyük mağduriyet yaşıyor. Biz bu yanlıştan dönülmesi için bir kez daha çağrı yapıyoruz. Aşı olmak istemeyenlerin zorlanmasının bir zulüm olduğunu söylüyoruz. Tüm hastalara Cenab-ı Allah’tan şifa, halkımıza da huzurlu ve sağlıkla dolu bir yaşamları olsun diliyoruz” diyerek sözlerini bitirdi.

Yorumlar (0)