Doğalgazı tamir etmeye gitmişti… Sopayla öldürüldü!

Bayburt’ta, doğalgaz tamiri için evine tamirci çağıran M.K., evine gelen tesisatçıyı sopayla döverek öldürdü. 

GÜNDEM 01.05.2022, 09:36 03.05.2022, 11:01
Doğalgazı tamir etmeye gitmişti… Sopayla öldürüldü!

Olay, önceki gün Karasakal Mahallesi’nde meydana geldi. Yeni evine taşınan M.K. ve ailesi, bir süredir doğalgaz problemi yaşıyordu. Sonunda eve tamirci çağırmaya karar veren M.K., tesisatçı S.T. ile irtibata geçti. Kısa süre içinde eve gelen S.T., doğalgaz tamiri için çalışmalara başladı. 

Tesisatçının olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi

S.T. doğalgazdaki problemi anlamaya çalışırken, henüz bilinemeyen bir sebeple ev sahibi M.K.’nin sopalı saldırısına uğradı. Tesisatçının kafasına defalarca vuran M.K., S.T.’nin ölümüne sebep oldu. Yapılan ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Evde bulunan M.K., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. S.T.’nin durumunu inceleyen sağlık personelleri, tesisatçının olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. S.T.’nin cansız bedeni, otopsi işlemleri gerçekleştirilmek üzere olay yerinden kaldırıldı.

Bölgeye gelen aile yakınları sinir krizi geçirdi

Olayın hangi sebeple yaşandığı hala bilinmezken, ölüm haberi sonrası bölgeye gelen aile yakınları ise adeta sinir krizi geçirdi. S.T.’nin yeğenleri, acılar içinde polislere feryat ederek, “Bu cinayetin sebebini çözün, katil cezasız kalmasın, bize yaşattıklarını kendi de yaşatsın” ifadeleriyle gözyaşı döktüler. Cinayet sonrası Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığı da hareket geçerek, bölgedeki incelemeler sonrası geniş çaplı soruşturma başlattı. 

Yorumlar (0)