Denizli'de sabah saatlerinde korkutan deprem

Pamukkale’de sabah saatlerinde 4.0 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonucunda artçı sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor. Denizli Valisi konuya ilişkin kendilerine ulaşan herhangi bir olumsuz durumun olmadığını kaydetti.

GÜNDEM 12.01.2021, 15:01 12.01.2021, 15:05
Denizli'de sabah saatlerinde korkutan deprem

Denizle 12 Ocak gününe depremle uyandı. Sabah saat 09.30 sularında Pamukkale ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şehirde halk, artçı depremleri ara ara yaşamaya devam ediyor.

AFAD depremin büyüklüğünü 4.0 olarak duyurdu

Sabah saatlerinde meydana gelen depremin büyüklüğü 4.0 olarak duyurulurken AFAD tarafından bölgede herhangi olumsuz bir durumun olmadığı bilgisi paylaşıldı.

Öte yandan Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 3.9 olduğu bilgisini paylaştı.

Depremin derinliği

AFAD gerçekleşen depremin yerin 7.24 kilometre altında gerçekleştiğini ifade ederken, Kandilli Rasathanesi ise derinliğini 1.9 kilometre olarak duyurdu.

“Olumsuz bir durum bulunmuyor”

Vali Ali Fuat Atik, konuya ilişkin sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamada, Pamukkale’de gerçekleşen depremin şehir merkezinde de hissedildiğini ifade etti.

Şehirde yaşayan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Atik, “Denizli Pamukkale’de 4 şiddetinde deprem gerçekleşti. Gelişmeleri yakın bir şekilde takip ediyoruz. Şimdiye dek bizlere ulaşan herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. Rabbim milletimizi ve ülkemizi bütün afetlerden korusun.” dedi.

Yorumlar (0)