Denizli’de internetten tanıştığı kişiyle buluştu, sonrası facia...

Sosyal medyadan tanıştığı kadınla buluşan Oğuzhan Calhan’ın, beraber uyuşturucu ve alkol aldıkları öne sürülen apartta cesedi bulundu.

GÜNDEM 01.02.2022, 17:23 01.02.2022, 17:26
Denizli’de internetten tanıştığı kişiyle buluştu, sonrası facia...

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, kısa süre önce sosyal medya üzerinden tanışan 25 yaşındaki Oğuzhan Çalhan ve 24 yaşındaki Serpil K. buluştu.

Calhan cevap vermeyince acili aradı

Gece saatlerinde günlük apartta bir araya gelen çift, beraber vakit geçirdi.

Apart odasında uyuşturucu madde ve alkol aldıkları öne sürülen çift, gece birlikte kaldı. Sabah saatlerinde uyanan Serpil K., Çalhan’a seslenerek kalkmasını söyledi.

Hareketsiz duran Çalhan’ın yanıt vermemesi sonrası paniğe kapılan kız, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. İhbar sonrası sağlık ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Çalhan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Bölgeye gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu.

Kadın gözaltına alındı

Ekiplerin düzenlediği çalışmalardan sonra otopsi için Oğuzhan Çalhan’ın cansız bedeni, Adli Tıp morguna götürüldü. Vücudunda bir darp ve yara izine rastlanılamayan Çalhan’ın kesin ölüm sebebinin; yapılan otopsi işleminden sonra ortaya çıkacağı aktarıldı. Şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren Çalhan’ın geceyi beraber geçirdiği kız arkadaşı Serpil K., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)