Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO'ya 'objektiflik' teşekkürü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'e objektif bir şekilde Türkiye'yi değerlendirdiği için teşekkür etti. Erdoğan, Bitlis şehitlerinin ailelerine de başsağlığı mesajı iletti.

GÜNDEM 06.03.2021, 20:16 07.03.2021, 12:27
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO'ya 'objektiflik' teşekkürü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in Türkiye'nin NATO için önemine işaret eden açıklamalarına dair kişisel Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Objektif değerlendirmeleri vesilesiyle NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'e teşekkürlerini sunan Erdoğan, Türkiye'nin bir NATO üyesi olarak tüm sorumluluklarını yerine getirmeye ve global güvenlik ve barışa hizmet etmeye devam edeceğini dile getirdi.  

Şehit ailelerine başsağlığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bitlis'in Tatvan ilçesinde arıza yapan helikopterde şehit düşen askerlerin ailelerine başsağlığı temennisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gül, Astsubay Kıdemli Üstçavuş Nazmi Yılmaz, Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Demir, Kurmay Pilot Yüzbaşı Gökhan Uysal, Piyade Uzman Çavuş Tolga Demirci, Teknisyen Kıdemli Çavuş Şükrü Karadirek, Jandarma İstihbarat Kurmay Albay Şentürk Aydınyer, Astsubay Kıdemli Üstçavuş Ömer Umulu, Yüzbaşı Salih Sarıoğlu, Kurmay Pilot Yüzbaşı Tayfun Kureş'in ailelerine başsağlığı mesajı iletti.

Yorumlar (0)