Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eda Erdem'e tebrik telefonu: Gözlerimizi yaşarttınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tokyo 2020'de B Grubu’ndaki ilk maçında son Olimpiyat şampiyonu Çin'i 3-0 mağlup eden A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem Dündar ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek tebriklerini iletti.

GÜNDEM 25.07.2021, 14:08
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eda Erdem'e tebrik telefonu: Gözlerimizi yaşarttınız

Tokyo 2020'de B Grubu'nda mücadele eden Filenin Sultanları, ilk maçında karşılaştığı son olimpiyat şampiyonu Çin'i 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tebrik telefonu    

Gururlandıran galibiyetin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filenin Sultanları'nı tebrik etmek üzere takım kaptanı Eda Erdem ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Turnuva için Japonya'nın başkenti Tokyo'da, milli sporcuların karşılaşmalarını takip eden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet M. Kasapoğlu aracılığıyla voleybol milli takım kaptanı Eda Erdem Dündar ile görüştü.

“Çok duygulandırdınız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kaptan Eda Erdem’le yaptığı konuşmasında “Bizi çok duygulandırdınız. İlk setten itibaren maçı izledim. Tüm kızlarımıza sevgilerimi iletiyorum. İnşallah salı günü İtalya maçını da izleyeceğim." sözlerini kullandı.

27 Temmuz Salı günü Filenin Sultanları, İtalya ile karşılaşacak ve mücadele TSİ ile 10.25'te başlayacak.

Yorumlar (0)