CHP'li eski başkan ihraç edilebilir!

İzmir'de, Selçuk Belediye Başkanı CHP'li Filiz Ceritoğlu Sengel’e sözlü ve fiziki saldırıda bulunduğu iddia edilen eski belediye başkanı CHP'li Vefa Ülgür, ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

GÜNDEM 28.11.2019, 22:12
CHP'li eski başkan ihraç edilebilir!

Selçuk Belediye Başkanı CHP'li Filiz Ceritoğlu Sengel’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında eski Belediye Başkanı Vefa Ülgür tarafından sözlü ve fiziki saldırıya uğramasının görüntüleri yayıldı.

Bunun üzerine Sengel, Ülgür için uzaklaştırma aldırdı. CHP'li Vefa Ülgür, sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamada bulundu. 

Vefa Ülgür, açıklamasında, "Sanırım adaylığına karşı çıkarak ve kamuoyu önünde, kendisinin yanında görünmeyerek büyük bir suç işlemiştim. Suçum büyüktü ve hep birileri için tehdittim. Genel Merkezle ilişkilerim zayıftı. Sayın Murat Bakan ve İl Başkanı sayın Yücel de bu süreçteki tavrım yüzünden olumsuz yorumlar yapıyordu. Sonra meşhur Şirince operasyonu patladı. Kadına şiddet naraları arasında oğlum, kardeşim ve yakınlarım darbedildi. Siz sayın bayan! Hiç çocuğunuzun darp edilişine şahitlik ettiniz mi? Hiç kimse dövülenlerin insan olduğunu, onların da anne ve baba olduğunu görmedi. Sayın bayan başkan üzerimde bir sökük görmüş, ilmeği yakalamış sökmeye çalışıyordu. Gece saat 01.15 sıraları seçili görüntülerle algı operasyonu başlatıldı. Yetmezdi, ertesi gün kınacılar devreye sokuldu, önce yandaşlardan başlandı. Diğerlerine de kamu gücü kullanılarak açıklamalar yaptırıldı." ifadelerini kullandı.

26 Kasım'da İl Başkanlığı'ndan bir mesaj adlığını belirten Ülgür, "Başta ben, İzmir İl Gençlik Kurulu Yönetim Kurulu üyesi görünen oğlum ve kardeşim, tedbirli ve kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilmişiz ve ifadeye çağrıldık" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)