Ceren Özdemir'in katilinin cezai ehliyeti tam!

Ordu Üniversitesi öğrencisi Ceren Özdemir'i öldüren katil zanlısı Özgür Arduç'un cezai ehliyeti için yapılan akıl sağlığı raporu ortaya çıktı.

GÜNDEM 08.01.2020, 19:25
Ceren Özdemir'in katilinin cezai ehliyeti tam!

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir'i 3 Aralık 2019'da Altınordu ilçesinin Zaferi Milli Mahallesi'nde bulunan evinin önünde öldüren Özgür Arduç, akıl sağlığının yerinde olmadığını iddia ederek cezai ehliyetinin bulunamayacağını öne sürmüştü.

Sağlık raporu ortaya çıktı!

Ceren Özdemir'in katil zanlısı Özgür Arduç'un bu iddiası üzerine Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde yapılan sağlık raporunun detayları ortaya çıktı.

3 doktor oy birliğiyle "cezai ehliyeti tam" dedi!

3 doktorun oy birliğiyle onayladığı raporda geçen ifadelerde "Adı geçenin yapılan psikiyatrik muayenesinde bilinci açık, koopere, oryante, affekti ötimik, düşünce içeriği normal, hezeyan, halüsinasyon tespit edilmedi, gerçeği değerlendirme, yargılama ve soyutlama normal, şahsın 3 Aralık 2019 tarihinde işlediği iddia olunan 'canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme' suçuna karşı TCK'nin 32/1 ve 32/2 maddelerinden istifade edemeyeceği, cezai ehliyetinin tam olduğunu bildirir sağlık kurulu raporu oy birliği ile verildi" denildi.

Böylelikle Ceren Özdemir'i öldüren katilin akıl sağlığının yerinde, böylelikle cezai ehliyetinin tam olduğu da ortaya çıktı.

Yorumlar (0)