Çaldığı köpeğin boğazını sıktı, sonra sahibine saldırdı: İşte o anlar...

İstanbul Üsküdar’da cins köpeği çalmaya kalkan hırsız, işletme sahibinin durumu fark etmesi sonrasın yakalandı. Yakalanacağını fark eden hırsız kadın, önce köpeğin boğazını sıktı daha sonra sahibine saldırdı. O anlar ise kameraya saniye saniye yansıdı. 

GÜNDEM 15.06.2022, 12:46 16.06.2022, 12:08
Çaldığı köpeğin boğazını sıktı, sonra sahibine saldırdı: İşte o anlar...

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde kendisine ait işletmede mesaiye başlayan Aylin Aydoğdu, malzeme almak için iş yerinin arka kısmına geçti.

Köpeğin boğazını sıktı, sonra sahibine saldırdı

O esnada dükkana giren mahalle sakini, işletme sahibinin cins köpeğini çalarak, kaçmaya kalktı.

Çevredekilerin uyarmasıyla köpeğinin çalındığını fark eden Aydoğdu, şüpheli kadının peşinden koşmaya başladı.

Aydoğdu’nun peşinden geldiğini anlayan şüpheli şahıs, önce köpeğin boğazını sıktı daha sonra kendisini yakalayan hayvan sahibine saldırmaya başladı.

Yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Şikayetçi oldu

Konuyla ilgili darp raporu alarak şikayetçi olduğunu söyleyen hayvan sahibi Aylin Aydoğdu, yaşadıklarını şu şekilde anlattı: 

"Ben işletmenin arka kısmında çalışırken bir kadın geliyor ve köpeğimi çalıyor. O sırada müşteriler durumu görünce hemen haber verdi. Ben de kadının peşinden koştum ve onu yakaladım. Yakaladığımda köpeğimin boğazını sıkmaya kalkıyordu. Bir süre aramızda arbede yaşandı ve köpeğimi geri aldım. Köpeği alınca hırsız koşarak uzaklaşmaya başladı. Polise haber verdik. Köpeğimi alan şahsı tüm mahalle tanıyor. Herkesle bir problem yaşıyor. Kimse hiçbir şey yapamıyor. Öte yandan kadının evinde 2 kedisi var. Komşuların anlattığına göre o kedilere de eziyet ediyormuş.”

Yorumlar (0)