Britney Spears'ın evlilik sözleşmesinde ilginç detay!

Önceki günlerde spor eğitmeni Sam Asghari ile evlenen ABD'li şarkıcı Britney Spears, olaylı düğünün ardından Los Angeles'a taşınma işlemlerini başlatmıştı. Çift arasında yapılan evlilik sözleşmesinin detayları da ortaya çıktı.

MAGAZİN 15.06.2022, 13:04 16.06.2022, 09:24 Hakan Öksüz
Britney Spears'ın evlilik sözleşmesinde ilginç detay!

ABD'li pop yıldızı Britney Spears, önceki yıl 28 yaşındaki spor eğitmeni olan Sam Asghari ile aşka yelken açmıştı. Aynı zamanda oyuncu da olan Asghari ile nişanlanan ünlü şarkıcı, evlilik kararı almıştı. Britney Spears ile Sam Asghari'nin düğünü, çiftin yakın çevrelerinin katılımıyla önceki hafta perşembe günü gerçekleşmişti.

Olaylı düğün, perşembe günü yapılmıştı

Yaklaşık 100 kişinin davetli olduğu düğüne damga vuran olay ise, ünlü şarkıcının eski eşi Jason Alexander'ın baskın yapması olmuştu. Britney Spears'ın 2005 yılında evlendiği ve 55 saat sonra boşandığı Alexander, "O benim ilk ve tek eşim." diyerek düğünü basmıştı. 

Evlilik sözleşmesinin özeti: Asghari'ye tek kuruş yok!

Olaylı düğün, Jason Alexander'ın polis tarafından gözaltına alınmasının ardından kaldığı yerden devam etmişti. 40 yaşındaki ABD'li şarkıcı Spears ile spor eğitmeni Asghari'nin evliliğine ilişkin yeni ayrıntılar gelmeye başladı. Çift arasında yapılan evlilik sözleşmesinin detayları basına yansıdı.

Yapılan sözleşmeye göre boşanmaları halinde Britney Spears, Sam Asghari'ye hiç para vermeyecek. Mal varlığını korumak için sözleşmeye bu şekilde bir madde koyduran Spears, daha önceki hatalarını tekrarlamak istemiyor.

Malikâne için 11,8 milyon dolar harcadılar

Ünlü çiftin, Kaliforniya'nın Los Angeles kentine taşınacağı ve burada yaşayacağı öğrenildi. Büyük bir malikâne satın alan çiftin 11,8 milyon dolar harcadığı kaydedildi. ABD'li şarkıcının tahmini servetinin, yaklaşık 60 milyon dolar olduğu düşünülüyor.

İlk albümünü 1999'da piyasaya sürdü

"Baby One More Time" adlı ilk albümünü 1999 yılında piyasaya süren Britney Spears, kariyer basamaklarını hızlı şekilde tırmanmaya başladı. Daha sonraki iki yıl içinde "Oops!... I Did It Again" ve "Britney" isimli albümlerini çıkaran ünlü şarkıcı, özel hayatında yaşadığı çalkantılarla gündeme geldi.

Yorumlar (0)