Bursa’da kayıp olan adam uçurumda bulundu

Bursa’da evinden ayrılarak kayıplara karışan 65 yaşındaki adamın uçuruma düştüğü belirlendi. Alzheimer hastası olan talihsiz adamı kurtarmak için ekipler seferber oldu.

GÜNDEM 15.11.2021, 09:41 15.11.2021, 10:15
Bursa’da kayıp olan adam uçurumda bulundu

Bursa’da ikamet etmekte olan 65 yaşındaki Binali Kurç tüm Bursa ekiplerini alarma geçirdi. 15 metrelik uçurumda ağır yaralı olarak bulunan adam bulunduğu yerden çıkarılarak tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, olay gece saatlerinde Bursa’ya bağlı Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi’nde yaşandı. Alzheimer hastası bir adam bilinmeyen bir nedenle evinden ayrıldı. Ailesinin aramalarına rağmen bulunamayan Binali Kurç, gece karanlığında önünü görmediği için 15 metre yükseklikten yuvarlanarak düştüğü uçurumdan kızını arayarak yardım istedi.

Hastaneye kaldırıldı

Binali Kurç’un kızı durumu hemen şehirdeki itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kurç’un tarif etmeye çalıştığı 2 kilometre uzaklıktaki yere ekipler yaklaşık 1 saat sonra ulaştı. Yaralı bir şekilde bulunan şahıs ekiplerin çalışmaları sonucunda kurtarılırken olay yerinde ilk müdahalesi yapıldı. Çekirge Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan adamın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Emniyet güçleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Yorumlar (0)