Bu sefer hedef Galatasaray

Galatasaray Adası'na kimliği an itibarıyla belirsiz kişi veyahut kişilerce silahla ateş açıldığı öğrenildi.

GÜNDEM 03.09.2022, 18:15
Bu sefer hedef Galatasaray

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, dün akşam saatlerinde yaşanan olayda herhangi bir can kaybı veyahut yaralanma olmadığı kaydedildi.

Yalnızca bir camda hasar oluştuğu öğrenilirken, olaya ilişkin inceleme başlatıldığı aktarıldı.

"Azmettirici olmayalım"

Başkan Dursun Özbek, Türk spor ailesine geçmiş olsun temennisinde bulunarak, "Bundan evvel de TFF'yi hedef alan bir saldırı olmuştu. Akabinde de Galatasaray Adası'na yönelik saldırı geldi. Özellikle Türk spor medyasında yapılan birtakım özensiz haberlerin işleri ne noktaya getireceği hususunda dikkati çekmek istiyorum. Bahse konu haberleri yaparken çok daha dikkatli olalım, azmettirici olmayalım." dedi.

"Dün Türkiye Futbol Federasyonu, bugün Galatasaray Adası. Kişilerin Türk sporuyla problemi var. Bunu bu şekilde çözmeye çalışıyorlarsa başarılı olabileceklerini düşünmüyorum." diyen Özbek, "Medyada çıkan haberlerin çok daha özenli olması gerekiyor. Medyada çıkan haberlerin neticesi olarak bu saldırı oldu. Bu art arda yapılan hareketlerin çok iyi irdelenmesi ve çok dikkatli olunması lazım." diye konuştu.

"Türk sporu hepimizin"

Herkesin çok daha dikkatli davranması gerektiğinin altını çizen Özbek, "Emniyet mensupları geldi, gerekli incelemeleri gerçekleştirdi. Neticesini bekliyoruz. Bu olay umarım son olur. Yazdığımıza, söylediğimize çok dikkat edelim. Burası bizim ülkemiz. Türk sporu hepimizin, onu korumalıyız." sözlerini sarf etti. 

Yorumlar (0)