TFF binasına silahlı saldırı

TFF'nin İstanbul Riva'daki merkez binasına silahlı saldırıda bulunuldu. Süleyman Soylu, "Olayın zanlıları kısa bir süre içinde yakalandı. O.G. ve C.U. emniyet mensuplarımızın dikkatli çalışmaları neticesinde alındı." dedi.

GÜNDEM 01.09.2022, 19:18 01.09.2022, 22:32
TFF binasına silahlı saldırı

TFF'nin (Türkiye Futbol Federasyonu) İstanbul Riva'da bulunan merkez binasına silahlı saldırıda bulunuldu.

Bakan Soylu: Olayın zanlıları yakalandı

Edinilen bilgiler doğrultusunda, binaya iki kişi tarafından dışarıdan silahla birkaç el ateş açıldı.

Saldırıda yaralanan bulunmadığı belirtildi.

İhbar üzerine olay mahalline gelen emniyet güçleri, husus ile ilgili çalışma başlattı.

İçişleri Bakanı Soylu, "Olayın zanlıları kısa bir süre içinde yakalandı. O.G. ve C.U. emniyet mensuplarımızın dikkatli çalışmaları neticesinde alındı." dedi. 

Kulüpler Birliği: Saldırıyı lanetliyoruz

Kulüpler Birliği, söz konusu saldırıyı lanetlerken, geçmiş olsun temennisinde bulundu. Kulüpler Birliği Vakfı'nın resmi sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"TFF'nin Riva'daki tesislerini hedef alan silahlı saldırıyı lanetliyor, TFF'ye geçmiş olsun temennilerimizi iletiyoruz. Faillerinin bir an evvel bulunarak en ağır şekilde cezalandırılmalarını diliyoruz."

Ömer Çelik: Sayın Büyükekşi ile görüştüm

AK Parti Sözcüsü Çelik hususa ilişkin bir açıklamada bulundu ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşme yaptığını kaydetti. Çelik, "Sayın Büyükekşi ile görüştüm. Olay tüm yönleriyle araştırılıyor. Kendilerine geçmiş olsun temennilerimizi ilettim." sözlerini sarf etti. 

Vali Yerlikaya: Tahkikat başlatıldı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise "TFF'ye yönelik saldırıyı kınıyorum. Saldırıya ilişkin geniş kapsamlı tahkikat başlatılmıştır." dedi. 

Yorumlar (0)