Bolu'da büyük kaza: 3 otobüs, 2 tır...

Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı.

GÜNDEM 31.01.2020, 06:42
Bolu'da büyük kaza: 3 otobüs, 2 tır...

Bolu'da 3 yolcu otobüsü ve 2 tır ile 1 hafif ticari aracın kazaya karışması sonucu kapanan Anadolu Otoyolu'nun Ankara istikameti kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

Bolu'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında, ilk belirlemelere göre bir sürücü hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Anadolu Otoyolu Ankara istikameti Dağkent mevkisinde etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle Mehmet Enis Bilgi yönetimindeki Kamil Koç, Yüksel Avcı idaresindeki Metro ve sürücüsü tespit edilemeyen Amasya İtimat'a ait yolcu otobüsleri, Mehmet Korkmaz idaresindeki tır ile Erol Ünyen yönetimindeki hafif ticari araç ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen tır da birbirleriyle peş peşe çarpıştı.

Meydana gelen zincirleme trafik kazasında, ilk belirlemelere göre araçtan yola fırlayan tır sürücüsü Mehmet Korkmaz yaşamını yitirirken, 19 kişi yaralandı.

Toplam 6 aracın karıştığı zincirleme kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi gönderildi.

İtfaiye ekipleri Metro firmasına ait yolcu otobüsünün şoförü Yüksel Avcı'yı sıkıştığı yerden çıkartırken, yolun Ankara istikameti kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

Yorumlar (0)