Bir kadın cinayeti daha: Bu kez adres Balıkesir

Tartışma yaşadığı kadını tüfekle öldüren bir kişi, aynı silahı başına dayadı ve ateşledi. Ağır şekilde yaralanan şahıs hastaneye götürülürken, kadının aynı adam için birden fazla uzaklaştırma kararı aldırdığı belirlendi.

GÜNDEM 22.06.2022, 16:15 23.06.2022, 10:19
Bir kadın cinayeti daha: Bu kez adres Balıkesir

Balıkesir'in ilçelerinden olan Edremit’te, Camivasat Mahallesi Baraj Caddesi üzerinde bulunan trafo binasının çevresinde iki kişinin kavga ettiği ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık görevlileri ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yönlendirildi.

Ekipler olay yerine ulaşamadan İsmail E. (56) isimli şahıs, Sevim Özdemir (42)’e tüfekle bir el ateş etti.

Polis, etkisiz hale getirmek için bacağından vurdu

Talihsiz kadının vurulması sonrasında polisler olay yerine ulaştı. İsmail E.’nin elinde duran tüfeği gören polislerden biri, şahsı bacağından vurarak etkisiz duruma getirdi.

Silahı başına dayadı

Bacağından yaralanan İsmail E, bu defa silahı başını dayadı ve ateşledi. Sağlık görevlileri hızla yaralı 2 şahsın yanına giderek, sağlık durumlarını kontrol etti. Ekipler kadının yaşamını yitirdiğini belirlerken, cenaze otopsi yapılabilmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Birçok kez uzaklaştırma kararı aldırdı

Ağır şekilde yaralanan İsmail E. ise Edremit Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Olayın kıskançlık sebebiyle yaşandığı öne sürülürken öldürülen Sevim Özdemir'in, zanlı İsmail E. hakkında birçok defa uzaklaştırma kararı çıkardığı ve son olarak ise elektronik kelepçe için başvuruda bulunduğu belirlendi.

Yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0)