Isparta’da kan donduran cinayet! 2 aylık hamile kadını öldürdü

Isparta'da beraber yaşadığı kişi tarafından silahla vurulan Rabia Aydınlı hayatını kaybetti. Aydınlı'nın 2 aylık hamile olduğu belirlenirken, olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için inceleme başlatıldı.

GÜNDEM 22.06.2022, 13:35 22.06.2022, 13:37
Isparta’da kan donduran cinayet! 2 aylık hamile kadını öldürdü

Isparta'da birlikte yaşadığı şahıs tarafından tabanca ile vurulan 2 aylık hamile kadın yaşamını yitirdi. Söylenenlere göre, Ayhan Y. (40), beraber yaşadıkları evi bir süre önce terk eden Rabia Aydınlı ile yeninden konuşmak için ailesinin ikamet ettiği Hızırbey Mahallesi'ndeki eve geldi.

Konuşmak için gittiği eve ateş açtı

Burada Aydınlı'nın aile fertleriyle tartışma yaşayan Ayhan Y, beraberinde getirdiği tabanca ile evin içerisine rastgele ateş açtı. Ayhan Y. olay yerinden kaçarken, mermilerin isabet ettiği Rabia Aydınlı ile annesi Ayfer Aydınlı yaralandı.

Aile yakınlarının 112 Acil Çağrı Merkezi'ne durumu ihbar etmesinin üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.

2 aylık hamile ve bir çocuk annesi olduğu belirlendi

Sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirilen incelemede 2 aylık hamile olduğu tespit edilen Rabia Aydınlı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Hafif şekilde yaralanan anne Aydınlı'ya ise sağlık ekipleri olay yerinde müdahalede bulundu.

Polis, zanlının yakalanması için çalışma başlatırken, Rabia Aydınlı'nın ilk eşinden de 8 yaşında bir oğlunun olduğu belirtildi.

Yorumlar (0)