Barış Pınarı’nı hedef alan PKK’ya ağır darbe

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan bilgi paylaşımında Barış Pınarı bölgesinde sızma girişiminde bulundukları belirlenen 4 teröristin etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

GÜNDEM 25.04.2021, 14:44 26.04.2021, 09:05
Barış Pınarı’nı hedef alan PKK’ya ağır darbe

Suriye toprakları içerisinde Türk Silahlı Kuvvetleri’nce icra edilen harekatla güven ve huzur alanı haline getirilen Barış Pınarı bölgesine kast etmeye çalışan teröristlere komandalar geçit vermiyor.

MSB: Sızma girişimindeki 4 terörist öldürüldü

Barış Pınarı harekâtı ile oluşturulan huzur ortamını bozmaya çalışan ve bu amaçla sızma girişiminde bulunan PKK/YPG’li teröristlere Türk komandoları başarılı operasyonlarıyla engel oluyor.

Bölgeye sızma ve daha sonrada saldırı planında oldukları tespit edilen 4 PKK/YPG’li teröristin komandolar tarafından etkisiz hale getirildiğini duyuran Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bölgede huzur ve güven istikrarının kararlılıkla sürdürüleceğini ve korunacağını bildirdi.

Komandoların operasyonuna ilişkin Bakanlığın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, “Güven ve huzur ortamını bozma niyetinde olan 4 PKK/YPG’li terörist, Barış Pınarı bölgesine sokulmadan Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hale getirilmiştir” denildi.

Yorumlar (0)