Balıkesir'den acı haber: 1 şehit

Balıkesir'e bağlı Havran ilçesinde 11 gün evvel kamyonet ile polis otosunun çarpışması neticesinde yaralanan polis memurlarından biri, tedavi gördüğü hastanede şehit düştü.

GÜNDEM 20.10.2022, 00:07 20.10.2022, 17:30
Balıkesir'den acı haber: 1 şehit

Bahse konu kazada yaralanan Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri Şube Müdürlüğü'nde görev yapan Hızır Bekir Baybörü, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde gerçekleştirilen tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Şehit polisin cenaze merasimiyle ilgili detayların daha sonra duyurulacağı öğrenildi.

Ne olmuştu?

Havran'da, 8 Ekim tarihinde il dışı görev için yola koyulan Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Ümit Erdem'in kullandığı '17 UT 309' plakalı polis otosu ile Hüseyin Kocaçam yönetimindeki '10 GA 361' plakalı kamyonet, Çanakkale-Balıkesir kara yolunun Büyükdere Mahallesi Kavşağı'nda çarpışmıştı.

Araçlar çarpışmanın şiddetiyle refüje savrulmuş, sürücü Erdem ve polis memuru Hızır Bekir Baybörü ile kamyonetin sürücüsü Kocaçam yaralanmıştı. Hastaneye nakledilen yaralılardan Kocaçam ile Erdem, tedavilerinin tamamlanmasının akabinde taburcu olmuştu. 

Yorumlar (0)