Azerbaycan askerleri Kars'ta!

Muzaffer Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri'nin kahraman askerleri, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yiğit personeliyle yapacağı "Kış Tatbikatı" için Kars'a geldi.

GÜNDEM 17.01.2021, 15:36 18.01.2021, 10:36
Azerbaycan askerleri Kars'ta!

Yakın zamanda terör devleti Ermenistan'ın sivil katili ordusu Ermenistan Silahlı Kuvvetleri'ni dize getiren muzaffer Azerbaycan ordusunun askerleri, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin cesur ve terübeli askerleriyle birlikte ortak "Kış Tatbikatı" için Kars iline geldi.

MSB'den (Millî Savunma Bakanlığı) yapılan bilgilendirmede, 1 şubat ve 12 Şubat 2021 tarihleri arasında kardeş ülke Azerbaycan'la müşterek Kış Tatbikatı icra edileceğini hatırlatılarak, kardeş ve dost Azerbaycan ordu mensubu askerlerin "Kış-2021 Türkiye-Azerbaycan Birleşik Müşterek Tabur Görev Kuvveti Tatbikatı" için Kars'a geldiği kaydedildi.

Millî Savunma Bakanlığının açıklamasında, kendi öz toprakları olan ve 28 yıldır işgal altında bulunan Karabağ'da Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri'nin Ermenistan Ordusu karşısında büyük bir zafer kazandığı anımsatılarak, "Tek Millet, İki Devlet anlayışı ile tek yumruk, tek bilek ve tek yürek, , tek yumruk olarak çalışmaya devam edeceğiz. Büyük bir gururla kardeşlerimize hoş geldiniz diyoruz." ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)