Aynı gün 3 isme çirkin saldırı! Fahrettin Altun’dan açıklama

İletişim Başkanı Altun, Selçuk Özdağ, Orhan Uğuroğlu ve Afşin Hatipoğlu’na yapılan çirkin saldırıları düzenleyenlerin en kısa sürede bulunarak adaletin önüne çıkartılacağını ifade etti.

GÜNDEM 16.01.2021, 01:18 17.01.2021, 09:21
Aynı gün 3 isme çirkin saldırı! Fahrettin Altun’dan açıklama

Fahrettin Altun sosyal medya hesabı üzerinden Selçuk Özdağ, Orhan Uğuroğlu ve Afşin Hatipoğlu’na yapılan saldırılara ilişkin açıklamalar yaptı.

“En kısa sürede failler adaletin önüne çıkartılacaktır”

Altun yapmış olduğu açıklamada, “Selçuk Özdağ, Orhan Uğuroğlu ve Afşin Hatipoğlu’na yapılmış olan saldırıları telin ediyorum. En kısa sürede failler adaletin önüne çıkartılacaktır. Devletimiz fikir özgürlüğü ve demokrasinin teminatıdır.” dedi.

Afşin Hatipoğlu maskeli kişilerin saldırısına uğradı

Kimliği belirsiz kişilerce gerçekleştirilen saldırıların hedefindeki ilk isim Afşin Hatipoğlu oldu. Akşam evine girmek üzereyken maskeli kişiler tarafından saldırıya uğradığını ifade eden Hatipoğlu, “Sağlık durumum iyi, şükürler olsun evde dinleniyorum. Gerekli tüm şikayetleri yaptım ve hukuki süreci de izliyorum. Türkiye’de yaşamış olduğumu hatırlatan saldırganların kimler olduğunu merak ediyorum.” şeklinde konuştu.

Altun’un tweet’ine yanıt

Afşin Hatipoğlu, Altun’un yaptığı açıklamalar sonrası, Altun’un tweet’ine yanıt vererek “Bekliyoruz Sayın Fahrettin Altun. Sağ olun.” ifadelerini kullandı.

Saldırının ardından Selçuk Özdağ hastaneye kaldırıldı

Gelecek Partisi tarafından yapılan açıklamada, Özdağ’ın aracına bineceği esnada kimliği belirlenemeyen gruplarca saldırıya uğradığı bilgisine yer verildi. Yüzünden ve başından aldığı darbeler neticesinde yaralanan Özdağ, özel bir hastanede tedavi altına alındı.

3 kişiden Orhan Uğuroğlu’na saldırı

Henüz faili belirsiz olan başka bir saldırı ise Yeniçağ Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu’na oldu.

Aracına bineceği sırada arkadan gelen 3 kişilik bir grup Uğuroğlu’na saldırdı. 34 plakalı bir araçla saldırganların geldiği ifade edilirken, Emniyet’te ifade veren Uğuroğlu’nun ise sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Yorumlar (0)