Ankara’da gergin anlar! Sürücüyü darp edip, otomobili devirdiler

Ankara’nın Mamak ilçesinde seyir halindeki bir aracı durduran mahalle halkı, sürücü Kadir D.’yi sokak üzerinde uzun süre darp etti. Öfkesine hâkim olamayan vatandaşlar, ardından otomobili de devirdi. 

GÜNDEM 24.06.2022, 08:30 24.06.2022, 16:42
Ankara’da gergin anlar! Sürücüyü darp edip, otomobili devirdiler

Edinilen bilgiye göre olay, önceki akşam saat 19.00 sıralarında Demirlibahçe Mahallesi’nde meydana geldi. Uzun süredir aracını mahalle halkının üzerine sürdüğü iddia edilen Kadir D.’nin bir kez daha bölgeden geçtiğini fark eden vatandaşlar, bu kez bir araya gelerek ilginç bir hamlede bulundu. Önce aracın önünü kesen mahalleliler, ardından Kadir D.’yi indirerek sokak ortasında dakikalarca darp etti. 

4 kişi gözaltına alındı

Öfkesine hâkim olamayan vatandaşlar, ardından şahsın arabasını da yol üzerine devirdi. Yaşanan durum üzerine evine giderek ekmek bıçağını alan Kadir D., bölge halkına saldırmaya çalıştı. Polis ekiplerinin olay yerine gelmesi sonrası bölgedeki kargaşa son buldu. Konu hakkında soruşturma başlatan polis ekipleri, Kadir D., baba Ahmet D. ve kavgaya karışan Yaşar Ç. ile Mehmet Ç.’yi gözaltına alarak emniyete götürdü. Devrilen araç ise ekipler tarafından yol üzerinden kaldırıldı. Ayrıca araç sürücüsü Kadir D.’ye cezai işlem de uygulandı. 

“Herkes kendisini defalarca kez uyardı”

Yaşanan olaya ilişkin açıklamalarda bulunan mahalle sakini Hasan Çanakkaleli, “Arabasıyla hep ara sokaklarda geziyordu. Burası insanların yoğun olduğu bir bölge. Herkes kendisini defalarca kez uyardı. Hiçbirine aldırış etmedi. İnsanları çok rahatsız ediyordu. Mahallelilerin de artık sabrı kalmamıştı. İnsanlar en sonunda bu yola başvurmak zorunda kaldı. Kendisini epey bir hırpaladılar, ardından aracını da devirdiler” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)