Anavatan Partisi Lideri İbrahim Çelebi koronaya yakalandı

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi ve Genel Sekreter Ahmet Kabakçı'nın Kovid-19 testleri pozitif çıkması ile parti yönetim kadrosunda yer alan bazı personeller karantinaya girdi.

GÜNDEM 09.04.2021, 22:17 11.04.2021, 12:07 Hanife
Anavatan Partisi Lideri İbrahim Çelebi koronaya yakalandı

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi koronavirüse yakalandı.

Çelebi ile birlikte Parti Genel Sekreteri Ahmet Kabakçı ve partinin genel merkezinde görev yapan çalışanların bir kısmının koronavirüs testi pozitif çıktı.

Anavatan Partisi tarafından yapılan yazılı açıklamada, 8 Nisan Perşembe günü Genel Başkan Çelebi başta olmak üzere, Genel Sekreter Kabakçı ve genel merkez çalışanlarının bir kısmının koronavürüse yakalandığı belirtildi.

Söz konusu durumdan dolayı şu anda parti yönetim kadrosunun bir kısmının karantinaya girdiği kaydedildi.

Açıklamada, Başkan Çelebi ve personellerinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilerek, kendi sağlıklarının yanında toplum sağlığını da düşünerek bir süreliğine Çelebi’nin parti programlarına katılamayacağı kaydedildi.

Parti açıklamasını, kısa sürede kendileriyle irtibata geçen filyasyon ekiplerine,  destek tedaviler hakkında bilgilendirmede bulunan, gerekli kontrolleri sağlayan tüm sağlık çalışanlarına ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkürlerini sunarak sonlandırdı.
 

Yorumlar (0)