AK Parti'den seçim ve EYT açıklaması

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen EYT düzenlemesi ve seçimin ertelenip ertelenmeyeceğine dair açıklama Ak Parti Grup Başkanvekili olan Mustafa Elitaş’tan geldi.

GÜNDEM 27.02.2023, 15:39
AK Parti'den seçim ve EYT açıklaması

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından çalışmalarına ara veren Meclis, yarından itibaren faaliyetlerine yeniden başlayacak. Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesinin Meclis tarafından ele alınması bekleniyor. EYT ve seçim ile ilgili açıklama Ak Parti Grup Başkanvekili olan Mustafa Elitaş’tan geldi.

“Bütün partilerden destek alırsak hemen başlanır”

Meclis’in 21 günlük bir ara verdiğine değinen AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş "Yarın Meclis çalışmalar için başlangıç yapacak. Genel Kurulda ele alınacak ilk gündem maddesi ise EYT. Eğer bütün partilerden destek alırsak EYT konusunda 4 maddelik yasa düzenlemesi görüşmelerine hemen yarın başlarız. Daha sonra çarşamba günü de sonuca ulaştırırız diye düşünmekteyim" dedi.

Depremlerin ardından seçimin ertelenip ertelenmeyeceği konusu hakkında açıklamada bulunan Elitaş, “Bu şekilde bir durumun olması seçimin söz konusu değil” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)