Ahbap Derneği kurucusu Haluk Levent'ten deprem yardımı uyarısı

Ahbap Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, Kahramanmaraş'ta yaşanan 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrasında sosyal medya hesabından uyarılar yaparak, "Bu ülkeye eğer kötülük yapmak istemiyorsunuz, lütfen şehrin valileriyle görüşmeksizin yardım yollamayın" şeklinde konuştu.

GÜNDEM 06.02.2023, 16:51 06.02.2023, 17:32
Ahbap Derneği kurucusu Haluk Levent'ten deprem yardımı uyarısı

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 7,4 büyüklüğünde deprem yaşandı. Yaklaşık olarak 30 saniye devam eden deprem; Adana, Hatay, Malatya, Gaziantep, Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır, Samsun, Osmaniye ve Trabzon'da da hissedildi. Çok sayıda can kaybı ve yaralı olduğu bildirilirken kurtarma çalışmaları ise devam ediyor.

Ahbap Derneği'nin kurucusu ve sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabı üzerinden Ahbap arama kurtarma ile kendisinin deprem bölgesine gideceğini söyleyerek, "Bütün şehirler deprem bölgesi için geri desteğe çağrıldı. Bununla beraber arama kurtarma da yola çıktı. Ben de bölgeye gidiyorum. Geçmiş olsun güzel ülkem." dedi.

"Eğer bu ülkeye kötülük yapmak istemiyorsanız..."

Levent, bununla birlikte deprem yardımlarına ilişkin şu uyarıyı yaptı:

"Bu tarz bir felakette eğer bu ülkeye kötülükte bulunmak istemiyorsanız lütfen şehrin valilikleriyle görüşmeksizin bir yardım göndermeyin. Her şey tıkanıyor. Henüz şimdiden, "şu kadar kamyonu yollayalım şuraya şunu gönderelim" gibi tweet'ler gördüm. Lütfen yapmayın etmeyin. Çalışmalar felç oluyor..."

Haluk Levent yaptığı bir sonraki paylaşımda ise, "Depremden etkilenmiş olan arkadaşlar lütfen incelesin" diyerek oluşturmuş oldukları haritayı paylaştı.

Yorumlar (0)