A400M Fasbat Uçak Bakım Tesisleri açıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'yi savunma sanayisinde dışa bağımlılıktan tümüyle kurtarıncaya dek yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz." dedi.

GÜNDEM 08.07.2021, 18:25 09.07.2021, 12:23
A400M Fasbat Uçak Bakım Tesisleri açıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de bulunan A400M Fasbat Uçak Bakım Tesisleri'nde 'Retrofiti Yapılan İlk A400M Uçağının Teslimi ve Stratejik İşbirliği Anlaşmaları Sertifika Töreni'ne canlı bağlantıyla iştirak etti.

"PKK/YPG'ye verdiler"

Erdoğan, "Türkiye'yi savunma sanayisinde dışa bağımlılıktan tümüyle kurtarıncaya dek yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye talep ettiğinde kırk dereden su getirilen silahlar, DEAŞ terör örgütü ile mücadele kisvesi altında Suriye'deki teröristlere binlerce uçak ve tır seferiyle teslim edildi." sözleri sarf edildi.

Erdoğan, "Vatan savunmasında karşı karşıya kaldığımız tüm hukuksuzlukları ve haksızlıkları kendi göbeğimizi kendimiz keserek aşmakta kararlıyız." şeklinde konuştu.

"Bizi zaafa düşürmek için yapmadıkları kalmadı"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birilerinin devamlı 'peşkeş çekiyorlar' diyerek karaladığı projeler, aslında Türk savunma sanayisinin geleceğine yapılan en kritik yatırımlardır." dedi.

Erdoğan, "Yurttaşlarımızın can güvenliğini sağlamak için gerçekleştirdiğimiz hudut ötesi harekatlarda, sözde dostlarımız bizi zaafa düşürmek için ellerinden gelen her şeyi yaptı." dedi.

Cumhurbaşkanı, savunma sanayisi projeleri hakkında, "Yegane icraatları fabrika kapatmak olanların, diğer vizyon projelerimiz gibi elbette bunları da anlamasını beklemiyoruz." diye konuştu.

Yorumlar (0)