8 yaşındaki çocuğu diri diri gömdü, ardından cinsiyet değiştirdi!

Mehmet Altun, eşi Rabia Altun ile barışmak amacıyla bir gündüz kuşağı programına katıldı. Ancak Rabia Altun, çocuklarının dadısıyla aldatıldığını iddia etti. Bu iddialar üzerine programa katılan Dadı Meryem'in 8 yaşındaki küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıktı.

GÜNDEM 05.04.2024, 11:04 Buse Önder
8 yaşındaki çocuğu diri diri gömdü, ardından cinsiyet değiştirdi!

Bir gündüz kuşağı programı olan Esra Erol'da, Mehmet Altun'un eşi Rabia Altun'un dramı ve Dadı Meryem'in karanlık sırları izleyicileri şoke etti. Mehmet Altun, uzun süredir ayrı olduğu eşiyle barışmak için programa katıldı. Altun’un eşi ise kendisini çocuklarının dadısıyla aldattığını iddia etti.

Karısını 15 kez aldatan Mehmet Altun, evliliğin bitme noktasına gelmesinin sorumlusu olarak da kayınpederini gösterdi. Mehmet Altun'un eşi Rabia Altun ise eşinin son olarak onu çocuklarının bakıcısı ile aldattığını mesajlarını yakaladığını söyledi. İddialar üzerine programa katılan Dadı Meryem hakkında ortaya çıkan detayları ise herkesi şoke etti.

Cinayeti itiraf etti

Esra Erol’un “İhbar hattına bazı iddialar geldi” sorusu üzerine konuşan Dadı Meryem, 8 yaşındaki bir kız çocuğunu diri diri gömdüğünü itiraf etti. Bu şok edici itiraf, stüdyoda derin bir sessizlik yarattı.

Esra Erol, Dadı Meryem'e yönelik suçlamaları sorgularken, Meryem cinayeti işlediğinde 16 yaşında olduğunu ve cezaevine girdiğini belirtti. Meryem, "Cinayet suçundan 9 yıl yattım" açıklamasıyla izleyicileri dehşete düşürdü. Ancak daha da ürkütücü olan, Meryem'in hapisten çıktıktan sonra cinsiyetini değiştirdiği gerçeğiydi.

Çocuğun cesedi gömülü halde bulundu

Esra Erol, programda yaşananların detaylarını izleyicilere aktarırken, 8 yaşındaki kız çocuğunun, jandarma tarafından kullanılmayan bir binada ıslak zeminde köpeklerle yapılan aramalar sonucunda gömülü halde bulunduğunu açıkladı.

Meryem'in korkunç geçmişi ve cinayetle ilgili itirafları, programa izleyiciler tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılandı

Yorumlar (0)