4 terörist saldırı hazırlığında böyle vuruldu!

Irak kuzeyinde saldırı hazırlığı yapan bölücü terör örgütü PKK mensubu 4 terörist, düzenlenen hava harekatlarıyla etkisiz duruma getirildi.

GÜNDEM 20.08.2020, 10:25 20.08.2020, 12:18

Irak kuzeyinde yer alan Gara bölgesi ile Avaşin bölgesinde keşif ve gözetleme araçlarıyla yerleri saptanan ve görüntülerde saldırı hazırlığı yaptıkları tespit edilen bölücü terör örgütü PKK mensubu 4 terörist, hava harekâtlarıyla etkisiz duruma getirildi.

Konuya ilişkin Millî Savunma Bakanlığının Twitter hesabı @tcsavunma 'dan yapılan açıklamada Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesi ile Avaşin bölgesinde rutin keşif ve gözetleme çalışmaları sırasında bölücü terör örgütü PKK mensubu 4 teröristin saldırı hazırlığı yaptıklarının tespit edildiğini kaydetti. PKK üyesi 4 teröristin etkisiz duruma getirilmesi için kalkan uçaklar, düzenledikleri hava harekâtlarıyla 4 teröristi de bir daha terör eylemi planlayamayacak duruma getirdi.

4 teröristin daha etkisiz duruma getirildiğini bilgisini, ilgili görüntüleri de ekleyerek paylaşan Millî Savunma Bakanlığı, "en son teröristin etkisiz duruma getirilinceye kadar operasyonların artan kararlılıkla süreceği" mesajını verdi.

Yorumlar (0)