4 büyükler 15 Temmuz’un 5. yılında tek yürek...

Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray, 15 Temmuz’un 5. senesinde web sayfalarından paylaşımda bulundu.

GÜNDEM 15.07.2021, 13:14
4 büyükler 15 Temmuz’un 5. yılında tek yürek...

Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray, resmi web sayfalarından ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ için paylaşımlar yaptı.

FETÖ’nün 15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 5 sene geçti. 4 büyükler, halkın dik duruşu sayesinde bertaraf edilen 15 Temmuz darbe girişiminin 5. yılında paylaşımlar gerçekleştirdi.

İşte kulüplerin paylaştığı mesajlar:

Beşiktaş:

“Vatanımıza, demokrasimize ve bayrağımıza yürekten bağlı olan milletimizle beraber TSK ve Polis teşkilatımızın, 15 Temmuz’da ülkemizin bekası için tehdit oluşturan darbe girişimine karşı koyup; Türkiye’nin hiçbir surette bölünemeyeceğini ve ilelebet payidar kalacağını, bu topraklarda demokrasinin her daim var olacağını bütün dünyaya göstermiştir. Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, FETÖ’cü hainlerin kurşunlarına kendisini siper edip şehit olan tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor ve gazilerimize şükranlarımızı iletiyoruz.”

Fenerbahçe:

“Ulu önder Atatürk’ün izinde emin adımlarla ilerleyen laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ni hedef alıp geleceğimizi yok etmeye çabalayan Fetullahçı Terör örgütünü bir defa daha lanetliyoruz. Bu karanlık günde, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğiyle harekete geçip hain plana izin vermeyen halkımızın bütün bireylerine şükranlarımızı iletiyor, vatanımız için o gece şehit olan vatandaşlarımıza rahmet diliyoruz.

15 Temmuz’un 5. yıl dönümünde bir defa daha hatırlatmak isteriz ki; 2011 senesinde bu kanlı örgütün polisi, savcısı, medyası sözde şike davasıyla spor kulübümüze açık bir şekilde savaş açmıştır. 3 Temmuz’da Fetullahçı Terör Örgütü’ne karşı mücadelenin ilk kıvılcımı Fenerbahçe camiası tarafından yakılmış, yöneticisi, başkanı, sporcusu ve taraftarlarıyla bir bütün olup örgüte en güçlü şekilde yanıt verilmiştir. Bütün camiamız adına bir kez daha bugün söylemek istiyoruz ki, ülkemizi ve değerlerini hedef alanlara dair Fenerbahçe her zaman devleti ve milletinin yanında dimdik duracaktır. Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet Atatürk’ün izinde yaşayacak ve bu eli kanlı terör örgütlerine hiçbir zaman müsaade etmeyecektir.”

Galatasaray

“15 Temmuz hain darbe girişiminde vatanımızın birlik ve beraberliği için gözlerini kırpmadan şehit düşen vatandaşlarımızı Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize minnetlerimizi sunuyoruz.”

Trabzonspor

“15 Temmuz’da hain darbe girişimini engelleyip bizlere “Demokrasi ve Milli Birlik Günü”nü miras bırakan kahramanlarımıza selam olsun. Sizlere minnettarız.”

Yorumlar (0)