2 terörist etkisizleştirildi

Millî Savunma Bakanlığı (MSB), TSK'nın Fırat Kalkanı Harekâtı ile teröristlerden temizlediği bölgede PKK/YPG mensubu 2 teröristin etkisiz duruma getirildiğini kaydetti.

GÜNDEM 09.11.2020, 12:38 10.11.2020, 17:39
2 terörist etkisizleştirildi

MSB (Millî Savunma Bakanlığı), Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terör örgütlerinden temizlemek için düzenlediği Fırat Kalkanı Harekatı'nın kapsadığı bölgeye taciz ateşi açan ve sızma girişiminde bulunan bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 2 teröristin bir daha kimseye kötülük yapmayı aklından bile geçiremeyecek duruma getirildiğini duyurdu.

Resmî Twitter hesabından bilgilendirme paylaşımında bulunan Millî Savunma Bakanlığı, icrası Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yapılan Fırat Kalkanı Harekâtı bölgesine taciz ateşi açan ve ateş sırasında sızma girişiminde bulunan PKK/YPG terör örgütü mensubu 2 teröristin Kahraman Türk Komandolarının başarılı müdahalesi ile tamamen etkisiz duruma getirildiği bilgisini verdi.

Millî Savunma Bakanlığı, TSK'nın (Türk Silahlı Kuvvetleri) 3 ayrı harekat icra ettiği ve terör örgütlerini temizlediği bölgelerde yaşayan sivil ve masum halkın huzun, güven ve ortamın istikrarını bozma hevesinde olan hiçbir terör girişimine izin verilmeyeceğinin altını çizdi.

Yorumlar (0)