1 Haziran'dan sonra THY'de ikram kuralları değişecek

1 Haziran itibarıyla tekrar başlayacak yurt içi uçuşlarda THY ikramlarını daha hijyenik olması amacıyla artık farklı bir şekilde sunacak.

GÜNDEM 31.05.2020, 00:35
1 Haziran'dan sonra THY'de ikram kuralları değişecek

Koronavirüs sebebiyle ara verilen uçuşlar 1 Haziran'dan itibaren tekrar başlayacak. Bu kapsamda THY'de önlemleri sıkı bir şekilde uygulamayı sürdürüyor. Korona önlemleri dahilinde alınan yeni kararlarla uçakta artık verilen ikramlar kutuda olacak, ayrıca çay ve kahve servisinde bulunulmayacak.

Yeni normale göre uçuşlar...

Pazartesi Ankara uçuşuyla beraber tekrar başlayacak olan seferlerde koronavirüs önlemlerini arttırmak amacıyla THY'de bir takım değişikliklere gitti. Artık uçakta kullanılacak olan malzemeler tek kullanımlık olacak ve ikramlar da paketli veya kutulu olarak yolculara verilecek. Çay ve kahve servisini artık yapmayacak olan THY, talebe göre ekonomide bulunan yolculara yaptığı alkollü içecek servisini de kaldırdı. Artık porselen ve cam bardakların olmadığı uçaklarda menü kartlarına da son verildi. Bu kapsamda hijyen uzmanı ekipleri de yeni normalde uçaklarda görev yapacak. Hijyen uzmanı ekibi uçuşun herhangi bir aşamasında servisie dahil olmayacak fakat uçuş süresince uçağın ortak kullanım alanlarının sürekli olarak testini yapacak.

Yorumlar (0)