Şok Aktüel

Şok Aktüel adı ile haftalık olarak çıkan ürün kataloğu, pek çok vatandaş tarafından takip ediliyor. Vatandaşlar bu ürün kataloğu sayesinde yeni fırsatları görebiliyor ve indirime girecek olan ürünleri anlık takip edebiliyor.

EKONOMİ 24.06.2020, 23:53
Şok Aktüel

İlk olarak 1995 yılında hizmetlerine başlayan Şok Mağazaları neredeyse 30 yıldır farklı kurum çatısı altında faaliyetlerine devam ediyor. Genellikle uygun fiyatlı ürünleriyle dikkat çeken marketler zinciri şube sayısını her geçen gün artırarak müşteri kitlesini de büyütmeyi sürdürüyor. Market zincirinin vatandaşlar tarafından en çok aranan şeyi ise şüphesiz ürün katalogları.

Şok Aktüel adı ile haftalık olarak çıkan ürün kataloğu, pek çok vatandaş tarafından takip ediliyor. Vatandaşlar bu ürün kataloğu sayesinde yeni fırsatları görebiliyor ve indirime girecek olan ürünleri anlık takip edebiliyor. Şok aktüel ürün kataloğunun temin ve takip edilebileceği farklı yollar vardır.

Şok Aktüel Nereden Alınır?

Yüzlerce ürünün fiyatları ve indirimleri hakkında bilgi veren ürün kataloğu Şok Aktüel, Şok Marketlerden temin edilebilir bir katalogdur. Pek çok vatandaş marketlere bu kataloğu almak için uğrar. Ayrıca alışveriş yaptıktan sonra kasa bölümünü kenarında bu katalogların bulunduğu bir nokta vardır. Burada da temin edilebilen katalog için herhangi bir ücret ödemek gerekli değildir.

Bunun yanı sıra kıs zaman önce bir mobil uygulama geliştirmiş olan marketler zinciri uygulama sayesinde indirimli ürünlerin takip edilebilmesine de kolaylık sağlamıştır. Uygulama marketlerden her telefon için uygun olan yapısı ile indirilebilen Şok Aktüel uygulaması ile her an en güncel indirimleri ve yeni gelecek ürünleri takip etmek son derece kolaydır.

Şok Aktüel İle Neler Takip Edilebilir?

Şok Aktüel genellikle haftalık indirime giren ürünlerin takip edilmesi için düşünülmüş ve bu kapsama kullanılan bir katalogdur. Ürünlerin fiyatlarını markete giderek sormak istemeyen kişiler için oldukça pratik olan bu katalog ile hangi ürünün fiyatının ne kadar olduğunu ve indirime gireceği günleri görmek çok basittir.

Bu kataloğun kullanılmasının bir diğer amacı da yeni gelecek olan ürünleri takip etmektir. Özellikle elektronik ürünlerde bu katalog sayesinde bir hafta önceden haber verilmesi vatandaşların beğenisini kazanan bir durumdur. Bu sayede vatandaşlar bir hafta önceden bütçelerini ayarlama ve hazırlık yapma fırsatına sahip olmuş olurlar. Şok Aktüel sayesinde hangi ürünün hangi tarihler arası geleceği kısa zaman önceden haber verilir.

Yorumlar (0)