Sabiha Gökçen'de uyku kabinleri devrede!

Sabiha Gökçen Havalimanında uyku kabinleri hizmete girdi. Uçaklarını beklerken dinlenmek isteyen yolcular, saat ücreti 7 avro olan uyku kabinlerinde ücretsiz internet ve TV hizmetinin yanı sıra ikramlardan da yararlanabilecek.

EKONOMİ 18.01.2020, 11:18 18.01.2020, 11:37
Sabiha Gökçen'de uyku kabinleri devrede!

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda (İSG) hizmete sokulan uyku odalarında, konuklar saatlik ücreti 7 avro karşılığında ücretsiz internet ve TV hizmetinin yanı sıra ikramlardan da yararlanabilecek.

Dış hatlar bölümde uçuşlarını bekleyen ve bu süre içinde dinlenmek isteyen yolcular için hizmete alınan ''Kepler Club'' adı verilen uyku kabinleriyle ilgili bilgi veren Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı terminal işletmecisi İSG’nin Ticaret Direktörü Yücel Ecer, ''10 tane kadın ve 18 tane erkek olmak üzere toplam 28 uyku kabinimiz hizmete hazır." diye konuştu.

28 uyku kabinine ilave olarak da ailelerin beraber konaklayacakları ayrı bir oda da oluşturduklarını ifade eden Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı terminal işletmecisi İSG’nin Ticaret Direktörü Yücel Ecer, "Bu konsept Türkiye’de ilk defa Sabiha Gökçen Havalimanı’nda başladı. Bu anlamda da çok heyecanlıyız.'' dedi.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı terminal işletmecisi İSG’nin Ticaret Direktörü Yücel Ecer, şu bilgileri verdi:

''Yolcu geldiğinde rezervasyon yaptırmak için onlara özel üretilmiş cihazlardan check-in işlemlerini yapıyor. Daha sonrasında ürettikleri QR kod vasıtasıyla lounge alanına giriyor. Lounge alanına girer girmez kendilerine özel olarak ayrılmış şifreli saklama dolaplarına eşyalarını koyarak, uyku kabinlerine giriyor. İçeride bir tane televizyonumuz var. Yolcularımız bu televizyon vasıtası ile Kablo TV, Netflix, Blu TV gibi internet platformlarını takip edebilecek. İsteyen misafirlerimiz için uyandırma servisimiz mevcut. Ayrıca lounge alanımızda özel duşlar ve tuvalet de mevcut. Ücretlendirme saatlik olarak kişi başı 7 avro + KDV olarak belirlendi. Bu ücretin içerisinde yastık, çarşaf ayrıca çay, kahve, sınırsız internet hizmetleri de bulunuyor. Yolcu buraya girdikten sonra başka hiçbir ilave ücret ödemeyecek.''

Yorumlar (0)