Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahiplerine ilave destek

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaptığı açıklamada Ramazan ayına yaklaşılan bugünlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılması amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına 183,2 milyon tutarında kaynak aktarıldığını söyledi.

EKONOMİ 27.03.2021, 12:18 28.03.2021, 09:04
Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahiplerine ilave destek

Ramazan ayına girilmeden ihtiyaç sahibi kişilerin SYDV’ler aracılığıyla ihtiyaçlarının giderilmesi için 183,2 milyon para aktarıldığını ifade eden Bakan Selçuk, nakdi, ayni ve gıda yardımlarının muhtaç insanlara ulaştırılacağını dile getirdi.

Her il ve ilçe vakfına para gönderildi

SYDV’nin her il ve ilçesinde bulunan şubelerine para aktarıldığını kaydeden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yardımların yıl boyunca sağlandığını ve bu yardımlara ek olarak da Ramazan ayı ve Kurban Bayramı gelmeden ailelerin temel ihtiyaçlarını sağlaması maksadıyla ilave bir kaynak ayrıldığını ifade etti.

“Gerekli tedbirler alındı”

Koronavirüs salgını sebebiyle gıda yardımlarının alınan tedbirler doğrultusunda vatandaşlara ulaştırılacağını sözlerine ekleyen Bakan Selçuk, aynı şekilde nakdi yardımlarında ihtiyaç sahibi ailelere titizlikle ulaştırılacağını belirtti.

Yorumlar (0)