Abi kardeş, ‘Boksörüm’ deyip sitede oturanlara saldırdı!

Lüks bir sitede ikamet eden abi kardeş, ‘boksörüm’ diyerek, site sakinlerine farklı olayları bahane ederek saldırdı, o anlar ise kameralara yansıdı.

YAŞAM 27.03.2021, 12:35 28.03.2021, 09:18
Abi kardeş, ‘Boksörüm’ deyip sitede oturanlara saldırdı!

Son günlerde artan şiddet vakalarına bir yenisi de İstanbul Esenyurt’ta eklendi. Abi kardeş, site sakinlerine ‘boksörüm’ diyerek saldırınca, o anları başka birisi kamerayla an be an kayıt altına aldı.

Akevler Mahallesi’nde lüks bir sitede meydana gelen olayda sitede ikamet eden 2 kardeş, site sakinlerine farklı bahanelerle hakaret edip darp ediyordu.

‘Milli boksörüm’ deyip saldırdı!

Site içerisinde kadınlara da saldırmaktan çekinmeyen 2 kardeş, iddialar göre, ‘milli boksörüm’ diyerek, vatandaşlara saldırdı.

Site içinde bulunan abi kardeşin sürekli insanları darp ettiğini söyleyen bir site sakini, “Mahkeme yoluna gittim. Ancak şuanda pandemi sürecinden dolayı süreç ağır işliyor” diye konuştu.

Darp ve tartışma anları kamerada

Abi ve kardeşin maske takmadığı gerekçesiyle 60 yaşındaki yaşlı bir adamı da darp ettiklerini ifade eden bir diğer site sakini ise, “En nezih insanlara bile küfür ediyorlar. Aidatta ödemiyorlar” dedi.

Öte yandan abi kardeş, site sakinlerine ‘boksörüm’ diyerek saldırdığı anlar başka biri tarafından kameraya alındı. 

Yorumlar (0)