Murat Kurum'dan büyük müjde! 81 ilde başlıyor

Çankaya İleri Mahallesi’nde inşa edilecek olan konutların temel atma törenine katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı konuşmada 81 il için sosyal konut müjdesi de vererek, “Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi olacak” dedi. 

EKONOMİ 27.07.2022, 15:50 28.07.2022, 15:42
Murat Kurum'dan büyük müjde! 81 ilde başlıyor

Çankaya İleri Mahallesi’nde temel atma töreni heyecanı yaşandı. Programa katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı konuşmada önemli bir müjdeyi vatandaşlar ile paylaştı. Yeni sosyal konut projeleri için kolları sıvadıklarını dile getiren Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önümüzdeki ay bir açıklama yaparak konunun detaylarını duyuracağını belirtti. 

“81 şehrimizin tamamında bu projeyi başlatmak için kolları sıvıyoruz”

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine hazırlandıklarını dile getiren Bakan Kurum, “Bu proje ile ilgili Cumhurbaşkanımız önümüzdeki ay bir açıklama yaparak büyük bir müjdeyi vatandaşlarımız ile paylaşacak. Ancak şunu söyleyebilirim ki bu, cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut projesi olacak. 81 şehrimizin tamamında bu projeyi başlatmak için kolları sıvıyoruz. Şimdiden tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)