Gaziantep’te avukat dehşeti! Kavgayı ayırmak isteyince öldü

Bağ evinde kavga ettiği arkadaşına ardı ardına kurşun sıkan avukat, o esnada tartışanları ayırmaya uğraşan bir kişinin hayatını kaybetmesine sebep oldu.

YAŞAM 27.07.2022, 15:55 28.07.2022, 09:11
Gaziantep’te avukat dehşeti! Kavgayı ayırmak isteyince öldü

Olay, Gaziantep’in ilçesi olan Oğuzeli’nin kırsal bölgesinde bulunan bir bağ evinde yaşandı. Sigorta işiyle uğraşan İsa Y. ve Gaziantep Barosu’na kayıtlı olan avukat Yusuf S. arasında parasal konulardan dolayı tartışma meydana geldi. Sözlü tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayan avukat Yusuf S., yanında taşıdığı tabancasını çıkardı. O esnada bağ evinde bulunan Ahmet Tamer ise ikilinin arasına girmek istedi.

Ayırmak istedi, hayatından oldu

Tamer’in bütün uğraşlarına rağmen sakinleşmeyen iki arkadaşın arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Avukat Yusuf S. yanında taşıdığı tabancasını çıkararak, İsa Y.’ye ateş açtı. Silahtan çıkan kurşunlar ise sekerek kavgayı ayırmak isteyen Ahmet Tamer’e geldi.

Olay anında yaşamını yitirdi

İhbar sonrasında bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri gönderilirken, bedenine denk gelen kurşunlarla ağır şekilde yaralanan Tamer, olay anında yaşamını yitirdi.

Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Tamer’in cansız bedeni, gerçekleştirilen işlemlerinin sonrasında gömülmek üzere yakınlarına verildi. Merhumun, Oğuzeli ilçesi Güzelce Mahallesi'nde defnedileceği belirlendi.

Katil ve arkadaşı gözaltına alındı

Diğer bir taraftan Ahmet Tamer'in hayatını kaybetmesine sebep olan zanlı avukat Yusuf S. ve tartışma yaşadığı arkadaşı İsa Y., jandarmalarca gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, yaşanan olay ile ilgili gerçekleştirilen soruşturmanın devam ettiği belirlendi.

Yorumlar (0)