Evkur Ödeme Koşulları, Online Alışveriş

EKONOMİ 06.10.2020, 00:45 08.11.2020, 01:18
Evkur Ödeme Koşulları, Online Alışveriş

1972 yılında kurulan evkur Murat Halı Mağazaları adı ile ticari faaliyetlerine başlar. Zaman içinde değişen vizyonu ile perakende mağazacılığına giriş yapar. 1994 yılında bugünkü ismini alır. 23’ü İstanbul’da olmak üzere Türkiye çapında 42 ilde toplamda 87 mağaza ile hizmet veriyor.

Evkur Hakkında Genel Bilgiler

İlk kurulduğu 1987 yılında firma sadece halı satışı yapıyordu. Günümüzde ise uluslararası ve yerli markaların yer aldığı 68 bin çeşit ürün gamına sahiptir. Cep telefonundan, bilgisayara, elektronikten beyaz eşyaya, elektrikli ev aletlerinden spor aletleri ve mobilyaya kadar pek çok ana kategoride ürün satışı yapmaktadır. Mağaza konseptleri genel olarak çok katlı ve yürüyen merdivenlidir.

Evkur Ödeme Koşulları

Kredi kartı ve nakit ödeme seçeneklerinin yanında hiç peşinatsız, kredi kartsız olarak sözleşmeli ödeme seçenekleri ile ödeme kolaylıkları bulunuyor. 26 aya varan vade seçenekleri sunan firma, bu ödeme avantajları ile geniş bir müşteri portföyüne sahiptir. Türkiye’nin en büyük mağaza zincirleri arasında yer alan evkur, 87 mağazasında 213 bin metrekare kapalı alanda hizmetler veriyor.

Evkur Online Alışveriş

Reelde bulunan pek çok mağaza üzerinden taksitli satışlar yapan firma aynı olanakları online alanda da sunmaktadır. +10 taksit avantajı ile sunulduğu pek çok kategoride farklı bütçelere özel fiyatlar sunuluyor. Site üzerinde geniş filtreleme imkanları bulunuyor. Bu şekilde aradığınız hizmete çok daha hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Online taksit ödeme avantajlarının yer aldığı evkur internet sitesi üzerinde kredi kartınız ile direk ödemeler yapabilirsiniz. Üye olarak siparişlerinizi takip edebilir, üye olmadan da alışverişler yapabilirsiniz. Seçtiğiniz ürün ile ilgili yorumları takip edebilir, satın alma işlemlerinizde ürünleri puanlayabilirsiniz. Ayrıca araştırdığınız ürünlerde fiyatı düşünce haberdar olmak için üye girişi yaparak bildirimler alabilirsiniz. Kampanyanın sahibinden sloganı ile kampanyalar düzenleyen firma, her ilde reel mağazaları ile de hizmetler vermektedir.

Yorumlar (1)
Ismet zenginer 3 yıl önce