Erdoğan'dan enflasyon mesajı

Erdoğan, "Ülkemizin bütün meselelerini hal yoluna koyduğumuz gibi enflasyonu da 2024'ün sonuna değin bir haneye indirmekte kararlıyız." dedi.

EKONOMİ 10.05.2023, 21:32
Erdoğan'dan enflasyon mesajı

AK Parti lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Mardin'deki 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda düzenlediği mitingde konuşma yaptı.



Ekonomi

Ekonomide bir müddettir meydana gelen dalgalanmaların, kira ve gıda başta olmak kaydıyla fiyatlarda sebep olacağı dengesizlikleri yakından izlediğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu sorunların çözümünü de öyle bay bay Kemal gibi Londra'daki tefecilerden borç dilenmekte değil, Türkiye'nin kendi kaynaklarında arıyoruz. Ülkemizin bütün meselelerini hal yoluna koyduğumuz gibi enflasyonu da 2024'ün sonuna değin bir haneye indirmekte kararlıyız. İlerleyen dönem için vatandaşımıza sözümüz var." şeklinde konuştu.



Terörle mücadele

Terörle mücadele hakkında da konuşan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Terörle iltisakı olanın halkımızla iltisakı olmaz. Terörü Bestler'de, Tendürek'te, Gabar'da, Cudi'de gömdük mü? Çünkü bu terör, benim halkımın huzurunu kaçıramaz. Ne gerekiyorsa yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.

Gençlerimizi geleceğinden, okulundan, ailesinden koparıp eline silah tutuşturarak katil yapanları da ellerindeki kanlarıyla onları meşru göstermeye çalışanları da halkımız affetmez.

PKK'dan FETÖ ve DEAŞ'a değin Türkiye'nin istikrarını bozmak için üzerimize gönderilen terör örgütleriyle neyin hedeflendiğini çok iyi biliyoruz. 

Asla provokasyona gelmeyeceğiz. Sandıktan umudunu kesenlerin bizi kışkırtmasına müsaade etmeyeceğiz. Soğukkanlı davranacağız, sabırlı olacağız, iktidarın yolunu terör örgütleriyle iş birliğinde arayanlara hak ettikleri yanıtı sandıkta vereceğiz."

Yorumlar (0)