Bir konut kampanyası daha geliyor! Bakan Kurum açıkladı

Milyonlarca vatandaş tarafından büyük bir ilgi gören “TOKİ ucuz sosyal konut projesi” sonrasında orta gelirde olanlar adına yeni bir konut kampanyası daha geliyor. Konu ile ilgili bilgilendirme sağlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TMB, İNDER, GYODER ve Emlak Konut ile görüşmelerin başlatıldığını dile getirdi. Çalışmaların sonlarına geldiklerini aktaran Kurum, söz konusu kampanyanın detayları adına ekim ayı vurgusu yaptı.

EKONOMİ 27.09.2022, 10:44 28.09.2022, 08:45
Bir konut kampanyası daha geliyor! Bakan Kurum açıkladı

Cumhuriyet tarihi boyunca gerçekleştirilen en büyük sosyal konut projesinin başvuruları devam ederken, Bakan Kurum’dan yeni bir haber daha geldi. Yoğun şekilde rağbet alan projenin sonrasında yeni bir konut kampanyası adına çalışmalar sağlandığını ifade eden Kurum, “Orta gelirliler adına konut projesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ayrıntılar ise ekim ayında açıklanacak.” dedi.

“Çalışmalar tamamlanmak üzere”

Bir televizyon programında konu ile ilgili bilgilendirme sağlayan Bakan Kurum, "Orta gelirli kişiler adına da konut kampanyası gerçekleştirilecek. Çalışmalar noktasında sonlara geldik." şeklinde konuştu. Detayların ise ekim ayında duyurulacağını ifade eden Kurum, çalışmanın ilgi göreceğini dile getirdi.

“Emlak Konut Kampanyası” için kapsam genişletmesine gidiliyor

Bunun yanı sıra Bakan Kurum, orta gelirli kişilerin sosyal konut kampanyası şeklinde duyurulan 'Emlak Konut Kampanyası'nın çerçevesinin genişletildiğini dile getirerek, " Türkiye Müteahhitler Birliği, İNDER, GYODER ile Anadolu'daki diğer müteahhitlerle görüşmelere sağlıyoruz. Söz konusu kampanyanın çerçevesini genişleteceğiz." dedi.

Yorumlar (0)