Bakan Nebati, uluslararası banka yöneticileri ile görüştü!

BM 77. Genel Kurul toplantılarına katılmak için New York'ta bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yabancı fon yatırımcıları ve banka yöneticileri ile görüşme yaptı. Nebati, görüşmeyle ilgili Twitter'dan paylaşımda bulundu.

EKONOMİ 22.09.2022, 11:23 23.09.2022, 14:25 Hakan Öksüz
Bakan Nebati, uluslararası banka yöneticileri ile görüştü!

New York'ta yapılan Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurul toplantılarında önemli kararlar alınıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında ABD'ye giden Türk heyeti, katıldıkları toplantılarla ilgili bilgiler paylaşıyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Citibank Kamu Sektörü Küresel Başkanı Julie Monaco ile dün bir araya geldi. Toplantıda ekonomideki küresel görünüm ve Türkiye ekonomisinin durumu ile ilgili fikir alışverişi yapıldı. 

"Türkiye Ekonomi Modeli'ni anlattık"

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin, bugün de görüşmelere devam ettiği bilgisi geldi. Banka yöneticileri ve yabancı fon yatırımcıları ile New York'ta bir araya gelen Bakan Nebati, görüşmeye ilişkin Twitter'dan duyuruda bulundu. Paylaşımda, "Türkiye Ekonomi Modeli ile ilgili uygulamalardan ve planlardan bahsettik. Ekonomideki mevcut görünüm ve gelecek döneme dair beklentiler üzerine konuştuk." ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)