Sözünü tuttu

Yönetmen Erdal Murat Aktaş, sözünü tutarak Kars'ta bulunan bir ilköğretim okuluna bilgisayar sınıfı yaptıracak. İçinde bir kütüphanenin de bulunacağı sınıfın nisan ayında hazır olması hedefleniyor.

EĞİTİM 17.01.2020, 10:54
Sözünü tuttu

Erdal Murat Aktaş, verdiği sözü tutarak Kars'ta eğitim veren bir ilköğretim okuluna teknoloji ve bilgisayar sınıfı yaptıracak. Aktaş, başlattığı "Sen İstersen Dünya Değişir" isimli sosyal sorumluluk projesinin "Eğitim Eşitliği" başlığı kapsamında aralık ayında Kars'taki bir ilköğretim okuluna giderek bağışçılardan toplanan malzemeleri ihtiyaç sahibi öğrencilere iletti.

Ünlü yönetmen, Kars'taki ilköğretim okuluna ziyareti esnasında öğrencilere bir bilgisayar sınıfı yaptırmak için söz vermişti. Erdal Murat Aktaş, sözünü tuttu ve bilgisayar sınıfının yapımına başlandı. Nisan ayında tamamlanması beklenen teknoloji ve bilgisayar sınıfında bir kütüphane de yer alacak. Aktaş, konuya ilişkin duygularını şu sözlerle dile getirdi: 

''Günümüz teknoloji ve internet çağı. Buradaki çocuklara eşit şartlar sağlanırsa, vizyonlarının gelişmesine biraz destek verilebilirse içlerinden önemli bilim adamları, sanatçılar çıkacaktır. Ben sadece küçük bir katkı sağlamak istedim. Abartılacak bir şey yok ama bu girişimim işe yararsa veya birilerine örnek olursa mutlu olurum."

Yorumlar (0)