Morpa Kampüs Site Kullanım Haritası

EĞİTİM 15.08.2020, 13:16
Morpa Kampüs Site Kullanım Haritası

Morpa kampüs 1980 yılında eğitim hayatına girmiş bulunan teknolojik gelişmeleri en yakından takip eden ve kendini sürekli olarak gelişen ve değişen eğitim şartlarına ayak uydurabilecek seviyeye getiren bir eğitim platformudur.

Morpa Kampüs Yaz Tatili Modu

Morpa Kampüs'ü okul zamanı dışında yazın kullanabileceğiniz alan sunmaktadır. Burada daha verimli bir şekilde yazı geçirebilmeniz için bulunduğunuz her yerden aktif olarak katılım sağlayabileceğiniz sesli kitaplar, videolar ve farklı etkinlikler sunulmuştur. Öğrendiklerini tekrar edebileceğin yeni alanlar ve özellikle BBC belgesellerini takip ederek yeni bilgiler öğrenebileceğin, hafızanı kuvvetlendirebileceğin çeşitli ve keyifli oyunlarda sunulmaktadır.

Morpa Kampüs’e Nasıl Üye Olunur?

Morpa kampüs'te öğrenciler, öğretmenler, veliler için özel olarak hazırlanmış üyelik çeşitleri aynı zamanda deneme üyeliği de mevcuttur. Aşağıdaki resme tıklayarak size uygun olan üyelik türünü seçebilirsiniz. 

Morpa Kampüs Ders İçerikleri

Morpa kampüs ders içerikleri 1.sınıftan 8.sınıfa kadar devam eden bir yapıya sahiptir.

  • Bu sınıfta bulunan 1.sınıf öğrenciler için; Hayat bilgisi, Türkçe, Matematik, Okuma yazmaya hazırlık dersleri sunulur.
  • İkinci sınıfta okuyan öğrenciler için; Türkçe, Matematik ve Hayat bilgisi.
  • Bunun dışında İngilizce derslerine dair çeşitli video görsel ve materyaller sunulmaktadır.
  • Üçüncü sınıfa gidenler için; Fen bilgisi, Türkçe, Matematik, Hayat bilgisi ve İngilizce derslerinin testleri, videoları sunulur.
  • 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflara özel olarak; Türkçe, Matematik, Sosyal, Fen, İngilizce içeriklere sahip video, test, deneme ve istatistik grafikleri verilmektedir.

Morpa Kampüs Site Kullanım Haritası

  1. Aylık cüzi bir miktara kayıt olduktan sonra site içerisinde sizlere verilmiş olan seviye belirleme sınavına girebilirsiniz.
  2. Ardından oluşan seviyenize göre yaklaşık 20 dakikalık bir sınavın ardından eksiklerinizi, hangi konularda tamamlama yapmanız gerektiğini ve hangi konularda daha çok test çözmeniz gerektiğine dair analiz bilgisini görebilirsiniz.
  3. Sonrasında bu eksiklerimizi gidermek için sunulmuş olan deneme sınavları ve site içi mini testler aracılığı ile eksik konularınızı test çözerek pekiştirebilirsiniz.
  4. Konuya hiç hakim değilim, diyorsanız site içinde sunulmuş videolara göz atabilirsiniz. Eğlenceli içerikli ve HD kalitede renkli videolar sayesinde konuları daha iyi anlayabilir, ardından test çözüm aşamasına geçebilirsiniz.
  5. Morpa kampüs sitesi; içerik olarak BBC eğitim içerikleri sunmaktadır. Burada çok sayıda farklı gezegen ve evrenimizde dair bilgileri öğrenebileceğin kalitede belgeseller sunulmaktadır.
  6. Üç boyutlu videolar: bu videolar sayesinde özellikle fen bilgisi alanında anlaşılmayan kavramları daha iyi anlayabilecek kapasiteye gelebilirsin. Geometri, matematikteki problem çözme aşamaları üç boyutlu videolar ile daha anlaşılır hale getirebilirsiniz.
  7. Eksik olduğunuz konularda videoları izleyip testleri çözdükten sonra hangi gelişim noktasında olduğunuzu takip edebileceğiniz denemematik adı verilen gelişim izleme sistemi bulunur. Bu sistem içerisinde kayıt olarak yine gelişiminizi takip edebilirsiniz.
  8. Yeni açılmış bulunulan ve Morpa kampüse özel olarak oyun kodlama alanı bulunur. Burada kod adı verilen uygulama sistemi kullanılarak, yalnızca kodlar ile oluşturabileceğiniz oyun alanı sunar.

Yorumlar (4)
Yiğit. 3 yıl önce
Sen bana çok para lazım
Adar 3 yıl önce
Çok güzel
Nursel güngör 3 yıl önce
Morkaya giremiyorum lütfen yardım edin
Melek Yıldırım 1 yıl önce
Sizi çok kullanıyoruz iyi uygulama