YouTube MP4 İndir Programları Ne İşe Yarar?

BİLİM-TEKNOLOJİ 15.08.2020, 13:26
YouTube MP4 İndir Programları Ne İşe Yarar?

Youtube mp4

Video dönüştürücü programları sayesinde anlık olarak izlemek istediğiniz ya da dinlemek istediğiniz içerikleri istediğiniz formata dönüştürebilmektesiniz. Bunun için herhangi bir uygulama indirmenize gerek yoktur. YouTube üzerinden MP4 şeklinde video formatına sahip olan herhangi bir videoyu kolaylıkla video dönüştürücü programı sayesinde istediğiniz formata çevirebilmektesiniz.

YouTube MP4 Video Nasıl İndirilir?

YouTube'da izlemiş olduğunuz, takibinde bulunduğunuz fakat yürüyüş yaparken ya da gündelik hayatta işleriniz ile meşgulken kulaklık aracılığıyla dinleyebileceğiniz bir içeriği telefonunuzla indirebilmek için uygulamalar kullanmak durumunda kalmaktaydınız. Bunu aşabilmek eskiden oldukça zordu. Özel olarak uygulamalara erişip, uygulamayı indirmek ve uygulama üzerinden tekrar istediğiniz video indirmek gerekmekteydi.

Bunun yanı sıra dezavantaj olarak da bu tarz videoların boyutları oldukça büyük olabilmekte. Video indirici programları sıkıştırara videoyu indirebilme imkanı sunmakta. Eskiden böyle bir imkan olmadığı için telefon hafızaları da yeterli boyutta olmadığından bu konuda çok zorluk çekilmekteydi.

  • YouTube MP4 video indirme programları internet sitesi üzerinden kullanabileceğiniz bir içeriğe sahiptir.
  • İnternetten giriş yapacağınız “savefrom" gibi beğendiğiniz YouTube video indirme sitelerine giriş yapmanız gerekir. 
  • Öncelikle YouTube'dan istediğiniz içeriği video aktifken durdurup videonun tarayıcı kısmındaki URL adresini kopyalıyorsunuz.
  • Ardından buradaki internet sitesine gelip istenen boşluğa bağlantınızı yapıştırıyorsunuz.
  • Video bağlantınızı yapıştırmanın hemen ardından genellikle yine o bölümün hemen sağ kısmında yer alan download veya indir tuşu bulunmaktadır. Buradan videonuzu istediğiniz formatta dönüştürerek indirebilirsiniz.

YouTube MP4 İndir Programları Ne İşe Yarar?

Bu tarz programlar sayesinde kişi istediği yerde ve istediği zamanda YouTube'da içerik olarak üretilmiş fakat vakit bulup izleyerek, dinleyemediği, sabit kalamadığınız anlarda işinize yarayacaktır. Özellikle dosyadan iyi bir kaliteye ve HD konumda sizlere geri dönüt olarak dönüştürülmesi oldukça bir büyük bir avantaj sağlamaktadır.

İnternetin olmadığı alanlarda da büyük bir avantaj sağlar. Tatile gittiğinizde ya da internet kotasından kullanmak istemediğiniz durumlarda çok istediğiniz ve takip ettiğiniz bir kanalın güncel videosunu YouTube MP4 video indir programları sayesinde indirip ardından bunu internetinizin olmadığı alanlarda ve istediğiniz zaman diliminde izleyebilirsiniz.

Bunun dışında takip ettiğiniz müzik videoları bulunabilir. Bu müzik videolarını telefonunuza indirebilirsiniz. İndirirken MP4 formatında değil de dönüştürülmüş içerikleri ile MP3 formatında da telefonunuza kayıt oluşturabilmektesiniz.

Yorumlar (4)
https://youtu.be/tnCNia7Z7Sg 4 yıl önce
Haber
hapaman 4 yıl önce
hapaman
dhdedndend
https://youtube.com/shorts/ilSOWsSlrks 3 yıl önce
tingi pingi 3 yıl önce
tingi pingi mp4 indir