Konya'da eğitime kar engeli!

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından 10 Ocak'ta buzlanma ve kar yağışı sebebiyle binlerce veli ve öğrenci "Konya'da okullar tatil mi?" sorusunun yanıtını arıyordu. Konya Valiliğinden açıklama geldi.

EĞİTİM 10.01.2020, 08:51
Konya'da eğitime kar engeli!

Konya kar tatili haberine kilitlendi. Meteoroloji'nin peş peşe yaptığı uyarıların ardından Konya genelinde soğuk hava ve kar yağışı etkili olmaya başladı. Buzlanmanın etkili olduğu şehirde binlerce öğrenci ve veli "Konya'da bugün okullar tatil mi?' sorusuna cevap aramaya başladı.

Konya'da okulların tatil olup olmadığı ile ilgili meraklı bekleyiş sona erdi. Konya Valiliğinden "kar tatili" ile ilgili açıklama geldi. Konya'nın Hadim ilçesi ile Taşkent ilçesinde okullar 10 Ocak Cuma günü (bugün) tatil edildi.

Hadim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Hadim kentinin Bademli İlk/Ortaokulu, Göynükkışla Fahri Dündar ilk ve ortaokulu ile Yağcı Mahmut Yiğit İlkokulu haricindeki tüm okullarda kar yağışı ve buzlanmadan dolayı Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla bugün eğitime bir gün ara verilmesi kararlaştırıldı.

Taşkent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada da aynı gerekçelerle ilçede eğitime ara verileceği ilan edildi.

Yorumlar (0)