Vladimir Putin karantinaya alındı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yakın çevresinde ortaya çıkan Kovid-19 vakaları sebebiyle karantinaya girdi. Rus liderin, Tacikistan'da gerçekleştirilecek toplantıya video konferansla katılacağı açıklandı. 

DÜNYA 14.09.2021, 13:07 15.09.2021, 09:51
Vladimir Putin karantinaya alındı

Rusya Devlet Başkanı Putin, Tacikistan Devlet Başkanı İmamali Rahman ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde, yakın çevresindeki pozitif vakalar sebebiyle bir süre karantinaya girmesi gerektiğini bildirdi.

Putin karantinada

Putin, karantina sebebiyle, Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'de bu hafta gerçekleştirelecek Kolektif Güvenlik Anlaşması Örgütü Kolektif Güvenlik Konseyi toplantısına, KGAÖ ile ŞİÖ Devlet Başkanları Ortak Toplantısına ve Şangay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) Devlet Başkanları Konseyi toplantısına video konferans yöntemiyle katılacağını belirtti.

“Şu anda maalesef bazı sorunlar var”

Rusya Paralimpik Milli Takımı oyuncularıyla dün bir araya gelen Putin, karantinaya girmesi yönelik bir açıklama yapmış ve "Şu anda maalesef birtakım sorunlar var. Doktorlar araştırıyorlar, çevremde dahi virüsle ilgili sorunlar var. Ne olup bittiğini öğrenmemiz lazım. Benim de yakın dönemde karantinaya girmem gerekebilir. Çevremdeki birçok insan hasta." sözlerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)